Köszönöm szépen.
A mosást már a kezdetektől alkalmazom,
a vatta lazítást pedig ki fogom próbálni.
Meehhhh. Elköltöttetek ~30-40 ezret cigarettára egy hónapban, most meg mosatjátok a zewa papírzsebkendőt, meg szurkodjuk meg hátha van még benne 2-3 nap. Mondanám, hogy mulatságos de inkább nevetséges!
Ami anno kijött havi 30-40 ezerből az manapság jó, ha 2 hétre elég, de lehet a 2 héttel is sokat mondok, hisz ma már veri a 2.500ft-ot egy doboz cigaretta ára. Rengeteget változtak az anyagi helyzetek, amibe most nem mennék bele, régen sokunknak könnyebb volt… Nem nevetnék azon, se nem nevezném nevetségesnek azt ha valaki ezekhez a praktikákhoz folyamodik. Többen alkalmazzák mint gondolnád. A porlasztó mosást többek között Rip Trippers kezdte el, aki nagyon rég óta sikeres influenszere a szakmának. De mások is mutattak már be hasonló praktikákat. A tűvel való megszúrása a vattának pedig arra szolgál, hogy mondjuk télen, ha nehezen veszi a porlasztó a liquidet akkor ezzel jobb lesz a léellátás. Az Aspire Nautilus 2 és 2S porlasztói különösen érzékenyek, VG többlettel folyamatos a dry hit. Egyébként nem mindig az anyagiak miatt kell praktikákat eszközölni. Annak viszont örülök, hogy Neked mindig minden a rendelkezésedre áll, akár eszköz ügyileg, akár anyagilag. Remélem ez így is marad. Azt kívánom maradj mindig ilyen sikeres és szerencsés!
Rip Trippers nálam Fehér Tamás szintje, nem vagyok sem gazdag sem sikeres sem szerencsés (sajnos), ellenben 2 gyerek kakiját mostam szagoltam pelenka+betét+novotex, mégsem akartam kimosni és visszatenni alájuk a liberót ami eldobható mint a coil semmilyen praktika/indok/kényszer miatt.
Értelek azt hiszem. Én sem mostam pelenkát, pedig a mosható pelenka is jó dolog. De attól még más ezt teszi, ami szerintem nem megvetendő.
Amikor az első fiam született, bizony mostuk a textil pelenkát, mert nem nagyon volt még eldobhatós, ami meg volt, arra nagyon, de nagyon nem tellett. Ha már a példádnál maradunk. Nagyot fordult azóta velem a világ (szerencsére), nekem sincs szükségem rá, hogy gyári tekeréseket mossak, vagy épp felújítsam őket. Mégis kipróbáltam mert érdekelt, “kihívásnak” tartottam, szerettem volna tudni, hogy milyen eredményt kapok.
Ui.: Rip Trippers azért mégiscsak felhalmozott 1,3 millió előfizetőt és nem a semmire, mint a cicit lobogtató influenszer babák. De én sem szeretem, nem tetszik a stílusa
Ha nem az artikulációra koncentrálok egész okosakat mond.
Nekem túl harsány. Sok mindenhez jó lehet ez a stílus, de így bemutatni egy-egy műszaki eszközt némileg túlzásnak érzem
Egyetértek. Én azóta nem nézem mióta megmutatta a Mustang-ját amit, ha jól értettem a követők és támogatók pénzen vett. Meg volt valami, hogy nem kapott annyi pénzt egy promótálásért, ezért majdnem abbahagyta az egészet. Amúgy szakmailag nem mondhatok rá rosszat. Csak valljuk be, idegesítő…