Sziasztok!
Van egy Geekvape L200 készülékem kb 2 hónapos,ugyan akkor vettem egy pár 3500mAh 3,7v 35 A akkut már az elején olyanokat produkál,hogy random tűzgomb benyomásakor feldobja a “Bettery Low”-t,pedig fel van töltve az akku és mindegy milyen töltetség van benne akkor is néha feldobja. Vettem egy másik pár akkut és ugyan úgy elő jön a jelenség. Kaptam kölcsön 2000mAh 22 A-t és ezzel is random elő jön. A kazán van egy Zeusz porlasztós és egy Dead Rabbit v3 rta mesh lapos. Mind a két fajta tankkal csinálja.
Esetleg valakinek volt már hasonló tapasztalata?
Jól gondolom,hogy lehet softver hibás?
Nekem is van egy kollégám,akinek ugyan ez van,csak ellentétes műszakban dolgozunk. Tehát a lényeg,hogy neki is be szokta dobni ezt.
Azt a választ kaptam ahonnan vettem,ők elvileg a szervizzel beszéltek,hogy ilyen meghibásodással még a szerviz nem találkozott
Kb a porlasztóik minőségét hozzák a mod-jaik is…a hal a fejétől bűzlik / a gyártó minőségellenőrzése elnéző. Gyanítom, hogy a profitmaximalizálás érdekében alapos átgondolás után döntenek arról, hogy mennyi %-ban engedik az iparihulladékukat a piacra…hogy még éppen csúcsra járatva “fejjék a tehenet, ne pedig levágják”
Nekem is ezt csinálja amióta megvan…a z200 meg kiadja h uj vagy regi coil hasznalat kozben…kicsit kiabranditott…csak geekvapem van de ez igy most eltántorított picit.