Mint említettem pszichopata vagyok ilyen téren.

Mondjuk a viccet félretéve valóban lejjebb kellene vinnem, mert már nemsokára az ilyet nemcsak nehéz lesz beszerezni, de a költségvetésben is megint lenne egy látványos javulás. Nem mintha a vapelésre való visszaállás nem lett volna az.
4 kedvelés
Na igen. Ezekről ne is beszéljünk. Én ezeket egy párszor próbáltam, de lett is ám hányingertől kezdve minden. Úgyhogy ha hiszitek, ha nem az én 18 mg-os alapleveim hegyi levegők ezekhez képest. 
Nem vág a témába, de eszembe jutott valami, amit ha nem magam látok nem hiszem el. Kispesten a Határ úti megállóban egy kisboltban egy bőven 18 alatti kissrác kérte ki a Pablót és az eladónő a raktárból hozta ki. 
Ha már most ezeket az 50 mg-os mégeket nyomják magukba így “fű alatt”, akkor szerintem ez amit én szipákolok az már nekik meg se kottyanna. 
6 kedvelés
Mi ez? Tartósított hegyilevegő?
6 kedvelés
A nikotintol a legkönnyebben vépeléssel lehet megszabadulni … Észrevehetetlen a szervezet számára , ha fokozatosan egyre kevesebb a nikotin a keverésben .
3 kedvelés
Kóstoltam már 50mg puffot még a pocok láz előtt. Én csak a nikotint éreztem minden szívásnál. 
3 kedvelés
A pocokban én csak a hűsítést.. 
4 kedvelés