Végre valami izgalmassal tudok szolgálni a Sourcemore jóvoltából! Íme hozzám is elért a legújabb Geekvape cucc ami az Aegis Legend 5 Kit! Bárhogy számolom, a négyes kimaradt a szériából… Bár jól hangzik, hogy Legend 5, de szerintem azért jó lett volna, ha tartják a sorrendet. Na de mindegy, mert kész van, kapható és már nálam is itt van az AS Chip 4.0-val ellátott ötös Legend, ami 0.01 század másodperc alatt (azaz azonnal) képes reagálni a tűzgomb nyomásra, mindig stabil a kimeneti feszültsége aminek köszönhetően jó ízek is jellemzik. Maximum 200 Watt-ot tud, de a porlasztói többsége bőven 100 Watt alatt működik, szóval ez csupán a chip tudására utal. Egy furcsaság már most is van, vagy csak én vagyok túl rég a szakmában, de eme ketyere csak 2 Ohm -ig kezeli az ellenállást a jó öreg 3 Ohm helyett. A legalacsonyabb Ohm érték pedig a 0.1, amit már elkezel. A Tri-Proof természetesen az ötös Legend-re is jellemző, viszont a gyártó most kicsit bőkezűbben szórta az infókat a ezzel kapcsolatban. IP68-as besorolást kapott a vízállósága miatt, de csupán 30 percig vízálló és csak 1.5 méteres mélységig. Ütésálló, de csak 1.4 méterről leesve nem lesz baja és ezt is csak 25 alkalomig bírja sérülésmentesen. IP6X besorolást kapott a porállósága miatt, de csak 120 percig állja a sarat sivatagi szélviharban, utána már tele megy homokkal és porral, szóval azért Egyiptomba ne vigyük majd magunkal. Érdekesség még, hogy az ütésállóság és a porállóság mellé oda volt írva, hogy ezek a mod teljes felületére értendőek. Ezek szerint pont a vízet nem tolerálja annyira az ötös Legend mint ahogy az elődei. Ez picit talán rossz hír, de picit talán nem is lényeges mert ettől függetlenül mindenki igyekszik vigyázni a készülékére. Ami viszont meglepő, hogy rezeg! Ha akarjuk, ha nem!
Két féle dizájnban kapható, az egyik a Racing Edition dizájn aminek a Turbo Red (piros-fekete) és Racing Gold (arany-fekete) kivitel a megtestesítői. A többi szín a Regular Edition-t képviseli, amik az Aurora Rainbow (szivárvány-fekete), Earth Brown (barna), Carbon Black (fekete), Frost Silver (ezüst), Twilight Blue (kék) és a Glacier Green (zöld). Hozzám a Turbo Red érkezett aminek tapintása szinte kényeztet! Olyan selymes tapintásúak a fém felületek és olyan puha a párnázott hátoldal, hogy szó szerint kényezteti az ember kezét! Na de majd inkább később áradozom, haladjunk szokás szerint sorjában.
Geekvape Aegis Legend 5 Kit élménybeszámoló
A doboz tartalma és ismerkedés a szettel
A tartozékok a szokásosnak mondható elemekből állnak. A modhoz csupán egy USB-C kábelt kapunk. A Z Sub Ohm tankhoz már több minden jár, mint például egy kupac tömítés, egy pót bubis palást, 2db Z porlasztó amikből egyik a tankban van, egy U alakú szerszám aminek nincs pontos vagy hivatalos megnevezése úgyhogy nevezzük porlasztó kiszedőkének. Természetesen ezeken kívül kapunk még Warranty Card-ot, Info Card-ot és az elmaradhatatlan használati utasítást.
Az előlapon a fém tűzgomb, alatta az 1.08" TFT kijelző a dinamikus oldalfénnyel, ismét alatta a kétoldalú navigációs gomb. Magán az egész előlapon van egy carbon hatású fólia ami sajnos torzít egy kicsit a kijelzésen, de annyira azért nem zavaró. Viszont mivel az Aegis széria legújabb tagjáról van szó, és az egész széria köztudottan ellenáll a karcoknak, ezért akár le is lehetne venni… A mod hátoldalán a Legend 5 feliraton kívül semmi nem található, ám ez egy rendkívül puha, párnázott hátoldal ám! Azt is meg kell jegyeznem, hogy nagyon szépen sikerült az a felirat. Nekem bejön ez az új, kicsit futurisztikusabb és jóval puhább irány.
A mod bal oldalán az A-Lock gombon kívül más nincs. Ez sokaknak ismerős lehet, ugyanis a Legend 2-n is ezzel a gombal zárhattuk a készülék összes gombját. Ez egyben azt is jelenti, hogy dobták a Legend 3-ban lévő Smart Szenzort és azzal együtt a Touch Lock-ot is, ami véleményem szerint a legvagányabb dolog volt az Aegis szériában! A mod jobb oldalán még ennyi sincs, szóval azt hagyjuk is. Az egész modot körbeöleli a fém anyagú C-Frame, aminek a tapintása iszonyat jó! Megjegyzem a tűzgombnak is ilyen a tapintása, tehát rendkívül kényelmes és selymes! Jobb szó nincs erre, csak a selymes, írtó jó! Mindkét oldalon bele van lézergravírozva egy fém lapba a Geekvape felirat és a párnás rész is pont eddig a lapig tart.
A gyártó szerint az 510 csatlakozós teteje a modnak Aeroflow textúrás, ami szerintem csak a halvány mintázaton vehető észre, illetve annak elnevezése lehet. Ez egy nagyon enyhe bordázat amibe még a körmünk sem akad bele, de azért a kezünkről a zsírt és koszt szuperül össze tudják szedni ezek a szinte észrevehetetlen barázdák. Mindenesetre szépnek szép. A szokásos 4db csavarral megerősített 510 csatlakozó biztosít minket a biztonságról, avagy esés következtében biztosan nem szakad majd ki az 510 . A készülék alját a gumírozott rugós akkuajtó foglalja el amin csupán a kötelező piktogramok vannak.
Az akkuajtón kívül még az USB-C csatlakozón található gumi felület, ami a szokásos gumidugó, ami az USB csatlokózót védi a portól és víztől. Bár szerintem ez elég könnyen kinyílik, remélem csak az én példányomon, de valószínűleg ezért nem írták a vízállóság mellé, hogy a mod teljes felületére értendő. A Legend 3 5V/3A-el képes a gyorstöltésre, a Legend 5 esetében nincs hivatalos adat arról, hogy mennyivel tudja tölteni az akkukat, de talán képes arra mint az elődje, ám ne feledjük, hogy egyebként nem ajánlott modban tölteni az akkukat!
Z Sub Ohm tank van hozzá szettben aminek a részeit már szinte mindenki jól ismeri. Elsőként, balról jobbra van a deck , a gyárilag a tankban lévő Z0.15 XM Coil ami nem mellesleg rossz helyen van a képen, az 5.5ml-es üvegpalást, a 3 in 1 Chamber rajta a levegőállító gyűrűvel amit elfelejtettem róla levenni és csak most vettem észre, a bajonettzáras top cap és a drip tip . Maga a tank tapintásra olyan mint a tűzgomb és a C-Frame, szóval baromi jó hozzá érni is. A levegőzésének van egy leheletnyi légellenállása ezért inkább egy eléggé bőséges RDL -nek felel meg számomra. Ettől függetlenül természetesen DL -re is lehet használni és véleményem szerint tökéletes lesz élmény szempontjából.
Azért van a fenti képen rossz helyen a porlasztó , mert nem a deck -be helyezzük be, hanem a 3 in 1 Chamber-be. Kivenni pedig szigorúan ezzel a képen is látható gyárilag mellékelt U alakú porlasztó kiszedőkével kell, mert, ha kézzel próbáljuk akkor csak annyit érünk el, hogy a pori érintkezője jön csak le, a pori benne marad. Szóval, ha valaki ízenként váltogatja a porlasztóit is, tehát ízcserénél egy másik kerül bele ez pedig a polcra, akkor mindenképp ezzel a kis kiszedőkével végezze el a cserét! Ahogy már említettem gyárilag a Z0.15 XM Coil van benne ami 0.15 Ohm -os, a dobozban pedig a Z0.4 XM Coil található ami értelem szerűen 0.4 Ohm -os. Utóbbi is arról árulkodik, hogy ez simán elmegy RDL tanknak is. Azt is érdemes megjegyezni, hogy ezek kerámiabetétes VPU porlasztók amik (a gyártó szerint) 70%-al tovább bírják mint a sima porlasztók. Én a 70%-ot nem mondanám rá ekkora magabiztossággal, de azért az 50% az szerintem is meglesz mivel kerámiabetétes porikról beszélünk amik arról híresek, hogy egyenletesen adagolják a liquid-et és a hőt is egyenletesen vezetik ezért, ha jól van beállítva a Watt akkor sokkal később lesz kokszos a tekercs és a vatta.
Menürendszer
A menüpontok terén nem történt lényegesebb változás a Legend 3 óta. Van benne Mode, Puffs, Light, Screen, Battery és About menüpont. Majd a végén az Exit-et kiválasztva kint találjuk magunkat a kezdőképernyőn. Csak a Lock menüpont maradt le, mert ebben már sajnos nincs Touch Lock.
Az első menüpont a Mode. Ezen belül az első módus a Smart amit be sem kell mutatni, az ellenálláshoz igazítja a Watt-ot. A második módus a Normal ami az akkut valamelyest jobban kíméli, az ízre összpontosít az ellenállást tekintetbe véve. A harmadik módus az Eco ami az ellenálláshoz mérve a lehető legkevesebb teljesítményre állítja be a Watt-ot. A negyedik módus a Custom ami tulajdonképpen a Power módus, ugyanis bárhová állíthatjuk a Watt-ot nem az ellenállást fogja tekintetbe venni, ami azt jelenti, hogy nincs úgy bekorlátozva mint az előzőleg említett módusok. Erről a bekorlátozásról lentebb írok majd… Az ötödik módus a TC aminél a huzal anyagát nem lehet állítani, azt a mod majd érzékeli, ezen felül teljes értékű TC módus, első lépésként a wattot kell csak beállítani mielőtt használatba vesszük. Szerencsére egyik módus sem igényel nagyobb odafigyelést, tehát rendkívül egyszerű a mod beállítása.
A második menüpont a Puffs. Itt csupán a slukkok számát tudjuk kinullázni.
A harmadik menüpont a Light. Ebben a menüpontban a kijelző széleinél lévő dinamikus oldalfény színösszeállításán tudunk variálni. 5 féle fényjáték közül választhatunk amik a Comet, Fusion, Luna, Nebula és Nova fantázianeveket viselik, illetve akár ki is kapcsolhatjuk az oldalfényt.
A negyedik menüpont a Screen. Itt csupán a fényerőt csökkenthetjük, gyárilag ugyanis a maximumon van.
Az ötödik menüpont a Battery. Ha ezt bekapcsoljuk akkor a modban lévő okos akkutöltés (csak) 80%-ig tölti fel az akkut, hogy ezzel is kímélje azt.
A hatodik menüpont az About. Itt a készülék információit olvashatjuk ki, illetve gyári beállításra állíthatjuk vissza.
Egy elég érdekes újítást kapott a Legend 5 aminek láttán először el kellett gondolkodnom azon, hogy ennek amúgy mi értelme volt? Első ránézésre még nem láttam át. Ezt amit látni fogtok úgy hívják, hogy Multiple Mode, avagy Multi Mode. Az alábbi videón tökéletesen látszik, hogy a Smart, Normal és Eco módusok között aszerint vált, hogy a beállított teljesítmény melyik módus tartományába esik. Ez azért jó, mert a Smart, Normal és Eco a maguk módján de kímélik az akkut. A váltakozás pedig azért célszerű, mert a Watt és ellenállás fügvénye határozza meg azt hogyan kímélje az akkut, azt pedig csak úgy tudja helyesen végezni, hogyha bizonyos korlátok közé szorítja a kimeneti feszültséget, ami pedig módusonként változó. Eco módusban az ellenállás és Watt együttesét figyelembe véve a lehető legalacsonyabb Volt-on tartja a kimeneti feszültséget. Ha a kimeneti feszültség növekszik, mert feljebb állítottuk a Watt-ot, akkor átvált Normal-ra, ott egy átlag feszültségen tartja az akkut. Ha pedig ennél is feljebb merészkedünk akkor pedig Smart-ba fordul át, mert bár annál a módusnál is érvényes az akkuvédelem, de a Smart fő célja, hogy az ellenálláshoz igazítva a Watt-ot. Tehát mindegyik módus eltérő módon, de az akkuk védelmére van inkább kihegyezve. Ez egy egész jó kis cucc, hisz a biztonságos akkuhasználatot helyezi előtérbe. De természetesen azért a Geekvape ad lehetőséget a vadulásra is a Custom módus segítségével. A Custom módus tulajdonképpen a Power akar lenni aminél nem számít az ellenállás , nincs akkuvédelemre specializálódás se, csak egyszerűen oda állítod a Watt-ot ahova szeretnéd. A Custom és a TC az a két módus ami nem váltakozik teljesítmény-beállítás közben. A videón még az is látszik hogyan cikázik a dinamikus oldalfény használat közben.
Nos, egyenlőre nem tűnik rossznak. Itt-ott kapott ráncfelvarrást, kicsit futurisztikusabb is lett, talán érdekesebb is mint az elődje, legalábbis ami a külsőségeket illeti.
Élménybeszámoló
Ami a Legend 5 külsejét illeti, sokkal selymesebb hatású a fém részeknél és puhább illetve párnázottabb a markolatnál az elődökhöz képest. Annyira komfortos a tapintása és kényelmes a fogása, hogy az már hihetetlen! A gombok nem kotyognak, jól kattannak és ezzel együtt fixek is. A kijelző nagy, jól látható minden adat. Van rajta egy carbon mintazatú de egyben átlátszó fólia ami torzítja a kijelzést, de messziről nézve már-már egybeolvad a kijelzéssel és csak alig látszik a fólia mintázata. Egyébként ezt le is lehetne venni, de szerintem picit feldobja az alvó állapotban lévő full fekete kijelzőt és amúgy még így is jól látszik minden adat természetes fénynél is. A dinamikus oldalfény nem zavaró, szolid erősségűnek mondanám és ad egy kis hangulatot is az immáron futurisztikussá előlépő Legend 5-nek. A lekerekítések nagyon jók, emiatt szépen kézbe simul. A koszt és az ujjlenyomatot abszolút nem szedi, csak esetleg egy kicsit az 510 körüli enyhén bordázott felület. Az ütést illetve odaverődést jól bírja, de kiábrándító, hogy csak 25 alkalommal lehet leejteni, többet ugyanis a gyártó szerint már nem tolerál. Pedig az lenne a legfontosabb, hogy az ütéseket és leeséseket ennél azért jobban tűrje. Nem mellesleg egy véletlen ütődés következtében nálam olykor kikapcsolt, de ez csak 2x fordult elő és azóta nem, viszont mindenképp említésre méltó. Ahogy az is említésre méltó, hogyha nincs jól becsukva az akkuajtó, vagy nem feszíti meg jól az akku (mert esetleg picit kissebb) akkor ahogy kézben tartottam és a kisújjam hozzáért az akkuajtó rugós zárjához akkor nyikorgott maga a zár gombja. Ám amint jól nekifeszült az akku már nem produkálta a nyikorgást. Bár ez elviselhetó hiba de engem először borzasztóan zavart. Még szerencse, hogy már megszűnt mindkét jelenség. A porállósága jónak mondható, hisz gyárilag durvább körülményeknek kell megfelelnie e téren, tehát ezzel úgy hiszem nem lesz gond. A vízállóság aggaszt picit. Bár megkapta az IP68-as besorolást, mégsem emelte ki a gyártó, hogy a vízállóság a mod egészére vonatkozna. Ennek tudatában és a könnyen nyitható USB gumidugó miatt arra a következtetésre jutottam, hogy a Legend 5 nem tuti, hogy 100%-ig vízálló! Talán ezt inkább cseppállóságnak kéne nevezni és akkor én sem pörögnék rajta ennyit. A készülékzár gombját, avagy az A-Lock-ot mikor elcsúsztatjuk lezárás céljából akkor 2x megrezzen, amivel tudatja velünk, hogy All buttons now locked. Ilyenkor tüzelni sem tudunk a készülékkel, sőt, a menübe sem enged be, tehát ez egy teljes készülékzár, ami sokkal jobb mintha csak a navigációs gombokat zárnánk le. Ha feloldjuk a készüléket ugyanúgy az A-Lock-al akkor pedig 1x rezzen, tudatva, hogy All buttons now unlocked. Ezen kívül 5x rezzen, ha nem érzékeli az ellenállást, vagy nincs rajta tank. Sőt, 20%-os töltöttség alatt egyre gyakoribbá válik a rezgés egészen addig míg le nem merül. Azt hiszem azt már említenem sem kéne, hogy az akkukkal jól bánik, a festék nem akar kopni, a rugós 510 csatlakozó miatt pedig az a tank is szépen ül rajta amit másik modon kitekert csatlakozóval tudok csak használni ezért erre is kitekert csatlakozóval tettem fel.
A menürendszer letisztult, egyszerű és könnyű kezelni. Minden módus hozza a vártat, talán még picit többet is. Az AS Chip 4.0 igazán bika tud lenni. A Smart és Normal módusokat inkább DL -ben vagy RDL -ben van értelme használni, az Eco és Custom módusok pedig lazán alkalmazkodnak MTL tankokhoz is, különösen az Eco, ugyanis az a lehető legkevesebb feszültséget engedi a tekercsre, különösen akkor, ha 1 Ohm feletti értéket sikerül tekerni, vagy olyan értékű porlasztót használ valaki akkor az Eco a legjobb választás annak érdekében, hogy ne égjen rá túl hamar a koksz. A Multiple Mode, vagy rövidebben Multi Mode pedig egy írtó jó megoldás annak érdekében, hogy kihozzuk az akkuból és az ízből a lehető legtöbbet, hogy a modról ne is beszéljünk. A mod sem lesz túlterhelve, ha a Smart, Normal és Eco módusok között ugrálunk. Ahogy fentebb a videóban is láthatjuk az imént említett három módusnak van egy teljesítménybeli egyedi értékhatára ami nem hagy nagy mozgásteret, de mivel össze vannak hangolva ezért úgymond egy új szintre viszik a vapelést aminek a középpontjában az akkukímélés és az íz áll. Az AS Chip 4.0 reakcióideje trendkívül kicsi, ami jót jelent. A gyártó szerint 0.01 másodperc amit lazán le is hoz a gép és még érezhető is. A dinamikus oldalfény is azonnal felvillan amint lenyomjuk a gombot, a késleltetés 0! Tehát a Legend 5 menürendszere, ahogy azt már a Geekvape-től megszokhattuk, tökéletes! Ami szerintem zavaró, legalábbis én nehezen szoktam hozzá és még mindig nem békéltem meg vele teljesen az a tűzgomb nyomásra előugró animáció, ami olyan mint a Star Trek sorozatban a térváltás. Egyébként van is egy pici bibi azzal az animációval, ugyanis amikor a menübe szeretnénk bejutni akkor néha, de tényleg nem mindig, már második tűzgomb-nyomásra láthatóak a menüpontok, de csak egy pillanatra, majd a harmadik tűzgomb-nyomásnál már ott is találjuk magunkat a menüben, de szerintem nem mindig működik megfelelően mert, ahogy írtam is, néha kihagy az animáció egy pillanatra és ráadásul kikapcsolni sem lehet. Ettől eltekintve minden egyéb tökéletesen működik!
Z Sub Ohm tank van hozzá szettben gyárilag ami egy bő levegőzésű RDL tank benyomását kelti, mivel van egy kevés érezhető légellenállása, nem úgy mint egy echte DL tanknak ahol ilyet egyáltalán nem érzünk. A 810-es drip tip rendkívül kényelmes, viszont egy nagyon picit szűkebb a belső körmérete mint az átlag 810-es drip tip -eknek. De tényleg csak egy kicsit, ezért nem fog melegedni és ebből gondolom, hogy ez a tank RDL vonalon is jól mozog. 5.5ml-es űrtartalma miatt elég sokáig kibírja újratöltés nélkül. Gyárilag egy Z0.15 XM Coil van benne, illetve egy Z0.4 XM Coil vár minket a dobozban. Ezek kívül természetesen egy pót 5.5ml-es bubis palást is van hozzá. Egyébként erre más gyártók is rászokhatnának, hogy alapból a legnagyobb üvegpalástal látják el a tankokat. A menetezése tökéletes, a bajonetzár csupán negyed fordulatos, ezért gyors újratöltést biztosít. Erről a tankról mást nem igazán lehet elmondani, hisz egyszerű mint a faék. Még annyit érdemes tudni, hogy nem próbáltam ki a tankot! Mégpedig azért nem mert a Z Sub Ohm tankból olyan erős lenne a 3mg-os liquid-em, hogy MTL felhasználó lévén nem bírtam volna elszívni. Elég csak megnézni a porik Watt tartományait, a 0.15 Ohm -osé 80-90 Watt, a 0.2 Ohm -osé 70-80 Watt, a 0.25 Ohm -osé 45-57 Watt, a 0.4 Ohm -osé 50-60 Watt. Elég tüdőszaggatónak tűnik, de valószínűleg csak nekem. De ettől függetlenül ismerem a Z tankot és a porlasztóit is és bizton merem állítani, nagyon jók! Egyébként egy Expromizer V5-el használtam a Legend 5-öt és tökéletesen teljesített MTL tank alatt is!
Most pedig összegezzük ezt a sok mindent amit leírta. Jöjjön a pró és kontra lista!
Pró 
- Egyszerű menükezelés, okos Multi Mode. Minden adja magát, minden egyértelműsítve van, nem kell sokat babrálni vele ezért roppant egyszerű a menükezelése. A Multi Mode (A Smart, Normal és Eco módusok eggyüttese.) pedig mindig figyel az akkura, hogy óvja azt, véletlen se nyúzzuk szét, de ezzel együtt az íz is központban marad. A Multi Mode egy új szintre emeli a vapelést!
- AS Chip 4.0. Nem csak gyors, de erőteljes is! A gyártó által meghatározott 0.01 másodperces reakcióidőt olyan szinten tartja, hogy észre se lehet venni. Azaz a tűzgomb lenyomásával egyidőben villan fel az oldalfény, és pont kezd izzítani is!
- Jobb anyaghasználat, kényelmes fogás. A lekerekített élek, az extrapuha hátoldal és a selymes tapintású fém elemek igazán minőségi hatást keltenek. Egyszerűen jó hozzáérni, kényelmes a fogása.
- Nem karcolódik, nem szedi az ujjlenyomatot. Az ütésállósággal együtt jár a karcállóság is. A festés nem szedi sem az ujjlenyomatokat sem pedig a koszt. Ez alól kivételt képezhet az 510 csatlakozó körüli Aeroflow textúrás felület ahol az enyhe barázdákba betelepedhet a kezünkről a zsír, illetve kosz.
- Z Sub Ohm tank és Z series porlasztók. A szettben gyárilag hozzá járó Z Sub Ohm tank a lehető legjobb DL és RDL érményt nyújtja a Z series porlasztók segítségével!
- Futurisztikusabb dizájn. Majdnem teljesen átszabták a Legend 5 külsejét aminek következtében egy modern kialakítású, futurisztikus mod lett a végeredmény. Szerintem nagyon vagányra sikeredett, különösen a stínátmenetes Racing Edetion színösszeállítása.
- MTL-re, RDL -re és DL -re is alkalmas. Bár a gyári tankot érthető okok miatt nem próbáltam ki, (de ismerem régről) ezért az MTL vonalat képviselő Expromizer V5-el használtam a Legend 5-öt és a személyes tapasztalatom azt mondatja velem, hogy ez a mod ugyanúgy tökéletes választás lesz MTL tank alá, mint DL vagy RDL alá. De természetesen a Z Sub Ohm is megér egy misét, és persze árban is jobban megéri szettben venni!
- A-Lock. A Legend 2-től örökölt A-Lock készülékzár gomb ahogy már említettem a teljes jészüléket lezárja, tehát a menübe sem enged be amíg el van csúsztatva. Ez szerintem sokkal jobb megoldás, mintha csak a navigációs gombokat zárná le, vagy éppenséggel tűz-gombzártól függetlenül beengedne e menübe. Tehát ez is majdnem olyan király mint a Smart Szenzor volt a Touch Lock-al.
Kontra 
- Nem teljesen vízálló! Megkapta az IP68 besorolást, de ennek ellenére a gyártó sem írta le azt, hogy a vízállóság a mod teljes felületére vonatkozna, ezért úgy gondolom, hogy jogos az aggodalom azzal kapcsolatban, hogy valószínűleg nem teljesen vízálló, amire a könnyen nyitható USB gumidugó csak rátesz egy lapáttal.
Azt hiszem tetszett! Sőt, nagyon tetszett! Bár a Geekvape az egyik kezével adott (A-Lock, diszkófény a kijelző oldalán, egyszerű menürendszer), közben a másikkal elvett (Touch Lock, 100%-os vízállóság)! Ettől függetlenül egy nagyon vagány és szerethető készülékről van szó, a már jól ismert Z Sub Ohm tankal ami kiemelkedő élményt biztosít! A legnagyobb negatívum az, hogy nem bizonyítottan 100%-ig vízálló és ezt a gyártó sem merte kijelenteni, szóval az Aegis széria fanjai számára ez picit talán szívfájdalom, de szerencsére az a nem teljes vízállóság az nem jelenti azt, hogy egyáltalán nincs, csak én így már fel kell hívjam a figyelmet arra, hogy vízbe ne vidd, de még párás helyre sem, mert az ördög sosem alszik! Ha ezzel együtt tudsz élni, mert miért ne tudnál, akkor szívből tudom ajánlani a Geekvape Aegis Legend 5 Kit-et Z Sub Ohm tankal! Ugyanis élményben még mindig odaver a Geekvape!
A szettet az alábbi linken tudjátok megvásárolni:
https://www.sourcemore.com/geekvape-aegis-legend-5-kit.html
A GAL5 kóddal olcsóbb
Akinek pedig csak külön a mod nyerte el a tetszését, az alábbi linken tudja megvásárolni:
https://www.sourcemore.com/geekvape-aegis-legend-5-box-mod.html
A GAL5M kóddal olcsóbb
Köszönöm, hogy elolvastátok! Legyen szép napotok!