Pont a hét elején érkezett meg készletben egy Z subohm 2021 poris tankkal mellékelve egy hazai forgalmazótól.
Kétféle porlasztót is kaptam hozzá. Egy 0.2-est, amely gyárilag is benne van és egy 0.4-est. Teszteltem egy 10%-osra kikevert Leviathan nevű hűsítő epres liquiddel, amely majdnem 5 napig érlelődött a lehető legtöbbször nyitva hagyott kupakkal.
Két féle módban próbálkoztam egyelőre csak a használat során.
Az említett Smart és Eco módokban. Én mivel még mindig olyan pszichopata vagyok, hogy 18 mg-os alaplevekkel keverem a liquidet, így félve álltam neki, de Smart módban már sikerült megtalalnom azt a watt mennyiséget, ami nem olyan “lötyi gyilkos”. Magyarul nem fogy el a tankból szinte másodpercek alatt. Az Eco módban hatalmasabb gőz keletkezik, de nagyon cuppogja befelé az anyagot. Egyelőre csak annyi negatívumot tudnék megemlíteni, hogy az aksi hatalmas sebességgel merül és Eco módban szinte szivacsként szippantja magába a linyót, úgyhogy én ezt én ilyen esti chill cuccnak fogom használni, mint “szaladgálósnak”. Arra még ott van a múltkor említett Vaporesso-m. Vele már tök jól összespanoltam. A jó kis visszaszokós cuccomra. De még megemlíteném, hogy az íz visszaadása iszonyat zseniális, mert a fent mutatott hűsítő epres likvid úgy jön vissza szó szerint, mint ha egy jó kis rosé bor lenne benne.
Lehet RTA tankkal más lenne, de azt még egyelőre még sose csináltam, úgyhogy még fosok tőle.
Ja és mielőtt elfelejteném. Köszönöm Kinga az írást és a beszámolót.