A Blotto Max-ot még nem sokszor sikerült úgy megépítenem, hogy ne folyjon egyáltalán (pedig már váltottam 70/30-ról 80/20-ra). Ízvisszaadása nagyon max 7/10. Kicsit csalódtam a tankban.
Tervben van egy mesh RTA beszerzése (Kylin M Pro?), mert brutál ízeket szeretnék, nem csak átlagosat. Barátnőmnek Dead Rabbit R tankja van, de nem szeretnék én is ugyanolyat venni, pedig hihetetlen mennyire tökéletes ízt ad.
Szerintetek melyik az a mesh RTA ami nem fogyaszt sok liquidet (van egyáltalán ilyen?) és mégis brutális 10/10-es az ízvisszaadása, Ti melyiket ajánlanátok?
Szia!
A gaurt szeretem én is nagyon jó mod.
A blotto azok pedig picit érzékenyek a vattárá.
Én cotton treads-el használtam őket hibátlanul.
Mesh tankot tudom ajánlani neked a
Damn vape doom x mesh rta-t.
Kiváló íz remek sejmes gőz, egyszerű vattázni nem úgy mint a profile unityket, vagy a zeust mert ezek kenyesek a vattárá.
Nem vészes szerintem. Én a zeusnál érzek egy kis íz vesztést de megszokható.
A blotto az meg vatta érzékeny egy picit de mint írtam nálam azt is sikerült bevatazni folyás mentesre.
Szia. Nekem az egyel kisebb blotto ma érkezett Norbi vapertárstól, nekem elsőre sikerült folyásmentesen bevattázni. Cotton Bacon V2-vel 3mm-es magon clapton. A lényeg ahogy észrevettem, nem szabad megtömni, de nem szabad kiritkítani sem a végeket, csak egy picit összekócolni és ne lógjon le az aljáig, csak épp egy kicsit a menetes karima alá érjen.
Szia, Azóta nekem is sikerült, nagyon kevés ritkítással de jól el kell fedni a vattával az árkokat. Mániám a vatta kilógatása, kb annyira szoktam meghagyni hogy éppen kilátszódjon