Sziasztok,nem vagyok kezdő e cigis,viszont építésben nem vagyok jártas(pár napja próbálkozok)
Most vettem egy blotto max tankot és egy geekvape z200 As módot,3x építettem át de nem az igazi köpköd is de nem mindíg,meg az íz sem jön át sokszor,max mikor frissen építem.
Szóval a kérdésem a következő:
1.milyen coilt és vattát ajánlotok a blotto maxhoz ?
Liquidem 70/30
Alien coilt használok jelenleg…
Mit ronthatok el?
Tudom magamnak kell rá jönni,viszont pár tanácsot szívesen fogadnák
Köszönöm a válaszaitok
Üdv köztünk
Én nem értek a dual építéshez de aki idetéved annak nagy segítség lenne ha látná a decket miként vattáztad be Dobja be egy pár képet az építésről és utána könnyebben tudunk segíteni.
Szia Ricsi!
Még az is lehet, hogy frankó az építésed csak nem találtad el a megfelelő teljesítményt. Hány Ohm, hány Watt-on? Akkor is szörcsöghet, ha léellátás, vattázás ugyan jó, csak kevés a power és csak rotyog a lé a tekercsen…
Holnap csinálok képet pont most tettem össze
Viszont a vatta meg coilrol tudok rakni képet
Egyébként mindent úgy csináltam sztem ahogy a videóban láttam,coil 5mm re vágtam stb stb,vatta is jó sztem,de holnap szét szedem és dobok képet
18 Ohm
60w
hogy hány ohm???
ha mindent ugy csináltál ahogy videóban akkor jónak kell lennie.mi a baj szerinted v mi a nem jó?
azért köpköd mert tele van liquiddel a vattád lehet nagyon megritkitottad
vagy nagyon telenyomtad éppenséggel
Vagy inkább az a vatta ritka a Blottonak
Holnap megprobálom újra vattázni
Köszönöm az eddigi válaszaitokat
Tapasztalataim szerint a hagyományosnak mondható Cotton Bacon vatta megfelelő bele nekem.Picit ritkítva,inkább csak borzolva.Jól átitatva löttyel összerakás előtt.
Most építem a Blotto-t,hűlik a coil.Ha kész csinálok képet.
Cloud9-el nekem az a tapasztalatom, hogy a vattakigyót 2.5mmes coilnál három részre míg 3mmes esetén csak kettőbe. Ritkítani sose szoktam illetve nálam minden vattánál bevett szokás, hogy finoman széthúzom a szálakat majd újrapöndörítem.
Ímhol a képek,semmi 70 körüli watt.
Íz/gőz rendben,bár még a vattának bekell törni,de finom belőle a Bombo Solo Vanilla custard Tobacco.
Köszönöm a választ
A vatta nem hosszú?
Nekem épp hogy a menet aljáig ér
Nekem leér az aljáig a tanknak,hogyan szívja fel a liquidet? Elég szélesen szétterítem az alsó részét a vattának,nehogy legyen valami dryhit,geb…z.
Működik rendesen.
Folytatván a témát,hogy áll a Blotto project?Sikerült-e valamilyen eredményt elérni?
Jót-rosszat egyaránt.Kiváncsi vagyok.
Hali Zolee
Igen hála istennek helyre állt a kombó
Kicsit lejjebb vettem a wattot,meg véknyabban vattáztam meg.