Fura jelenség

Sziasztok! Néhány napja indítottam egy beszélgetést melyben a Lightsaber X-em fura repedéséről kérdeztem. Ma, amikor épp cseréltem az akksit a modban közelebbről szemügyre vettem és az alábbiakra lettem figyelmes: a végigrepedt markolat belső fém oldalán egy fekete csík fut végig (ami nem repedés). Beljebb haladva a 18650-es akksi fehér adapterének külső oldalán ugyanabban a pozícióban szintén egy “karc” fut végig (végigsimítva érezni, hogy van melysége). A modban használt 18650-esen szintén megtalálható ez a vonal/ak amin érezni, hogy nagyon picit kitüremkedik. Az akksim szinte új, eredeti fóliában. A mod belseje sértetlennek látszik.
Ahogy az előző poszthoz is írtam, a modot soha nem ejtettem le és nem ütöttem neki semminek. Mit gondoltok mi okozhatta? Merjem így használni? Köszi előre is a meglátásokat! :slight_smile:

2 kedvelés

Szerintem:ez a véletlenek összjátéka .Az akkun csak ott meg gyürödött a zsugorfólia ,az adapter és a mod meg ugyan abban a cnc gépben készült aminek a tokmánya össze karcolta mind kettőt.A fa részen meg valószínű elinditott egy repedést ami nálad repedt el.

4 kedvelés

Amit a Vaping Bogan videójában láttam, olyan volt mintha hajszálrepedéses faminta lenne rajta. :thinking: :saluting_face:

Ha ez történt azt még el is tudom fogadni, ami már rosszabbul esik, hogy van egy alig 1 hónapos defektes modom :frowning: A smo-kingshop nem cseréli garanciában, az áru értékét jóvá tudják nekem írni kupon formájában ha visszaküldöm és bebizonyosodik, hogy garanciális hiba, de a szállítási költség Rómába többe kerül, mint maga a mod és azt nekem kell fizetnem :smiley: Nem vagyok róla meggyőződve, hogy annak minősítenék… A gyártó napok óta nem válaszol. Azt hiszem megfontolom az eladását ha érdekel bárkit :roll_eyes: Köszi a hozzászólásokat!

4 kedvelés

Én nyomtatnak egy egyedi mintás markolatot. Valami jó kis pisztolymarkolat mintát.

6 kedvelés

Én ledobnám róla a héját bármiből legyen is, és ragaszta(t)nék rá bőrből.

3 kedvelés