Ilyen is van tudod úr az…
Akkor nálam csak a tudás hiányzik.
Azt meg már mi át tudjuk adni vagyunk páran még itt a “mag”-ból akik láttunk ezt azt
Igen meg oldjuk ha kell .
Jó helyre csöppentél. Rendes segítő kész brigád van itt. Biztos meg lehet oldani,hogy egy csomag miatt ne kelljen már Pestről kiautózni érte.
Egyébként még találtam fel liter kevertet itthon. Kb 120-120-60-60-30-30-30ml-ben, nem is emlékeztem. Mindegyik más színű. Aggasztó dátumok vannak rajta. Meddig állnak ezek el?
Ugyanitt OT rendszámos bánatos lószaf eladó totál random ízekben (vicc)
Kóstolás után eldől,vagy rosszabb lett vagy az idő javított rajta.
Ha nagyon régi,max a nik.tartalom gyengülhetett.
Akkor nincs ilyen “találtam egy bogyót a régi pénztárcámban, 3 nap kórház lett a vége”, hanem csak legfeljebb rossz íz?
Így ahogy írod
A hölgynek ? Mert nekem csak olyan bogyó volt a tárcámban.
Nekem kutya bajom nem nem volt tőle
Kb 3 éves lehetett. Egész ember voltam amíg fel nem ment 200 fölé a vérnyomásom azt rám kellett hívni a mentőt. Természetesen egy jó kis hyperspace-el megünnepeltem a következő hétvégén, némi mokkacuka afterral
Hinnye akkor nem veszek be csak egy egészet legközelebb
Nekem is tetszett és a hölgynek is
Ugyanmár…a 2006os parádét úgy indítottam, hogy 11 kékangyalt ettem meg 10-től 2-ig. Én ott mindent láttam és hallottam. Én voltam a technoviking meg a szürke Gandalf egyben. Egy darab…
Elég egy fél
(Szomszédom szerint…)
Ismerős élmények és olyan helyek ahol azelött soha nem jártam . De mégis.
Nem bántás vagy gúnyolódás, csak elgondolkodtam. És általánosságban írom, hogy ne legyen személyes senkire nézve.
Akik félnek, hogy lefoglalják a neten rendelt csomagjukat és esetleg még büntetést is kaphatnak ezért, azok számára például legális út a dohánymutyibolt, vagy a külföldi kirándulás kis személyes shoppingolással összekötve. Jelen példa (szlovák automata) nem tudom mennyire legális, mert nem ismerem a szlovák törvényeket (hiszen ottani törvények vonatkoznak arra a csomagra amikor azt átveszik), de magyar törvények szempontjából tegyük fel, hogy egyenrangú lehet(?) egy személyes vásárlással.
De a lényeg, hogy ők, akik így próbálnak (jog)szabálykövetőek lenni, miért nem félnek egy navos közúti ellenőrzéstől? Mert egy ilyen ellenőrzésnek az esélye nagyjából u.annyi (vagy picit talán nagyobb is), mint egy csomagellenőrzésnek. Főleg most, hogy megugrott a turizmus. Uniós tagállamból Mo.-ra legálisan, jövedéki adó megfizetése nélkül, saját felhasználásra 300 ml “elektronikus cigaretta utántöltő folyadék” hozható be (per fő).
Egy példa, kettesben kirándulunk egyet, és én hirtelen beszabadulok egy shopba, veszek egy liter alaplevet, aromákat, boostert stb és máris majdnem 2 liternél járok a 2x300 ml helyett. Ez is bukó lehet egy félreállításnál, mert a Nagy Adószedő Vállalat jelenlegi álláspontja az, hogy minden “utántöltő folyadéknak” minősül: nemcsak shortfill de aroma, longfill, alaplé is (főleg ha virít rajta a vape vagy szinonimája is).
Nyilván ha nem értesz egyet ezzel az álláspontjukkal, akkor lehet menni a bíróságra vitatkozni velük és majd ott eldöntik kinek van igaza. Csak még annyit, hogy ilyen közúti ellenőrzésnél is lehetnek szigorúbb vagy elnézőbb (emberibb) fináncok, ahogy egy netes csomagnál is lehet legyint pár-több aromára. Vagy nem… De szerintem inkább szeretnek nagyobb halakat megfogni, nagyobb bírságokkal.