Folyik a készülék

Köszönöm a sok ötletet sokat segítettél!! Most neki fekszem a dolgoknak remélem találok olyat ami nem folyik :smiley:

Sziasztok,nem beleszólni szeretnék,csak jótanács ha porlasztó és dl a cél.
Inkább ez mint valamelyik beépített akkusból kettő…https://www.lepetitvapoteur.com/en/all-of-our-kits/11233-aegis-max100-kit-geek-vape.html

4 kedvelés

Szia.
Minden jó tanácsot szívesen fogadok :smiley: addig keresek míg nem találok tökéleteset :smiley:

3 kedvelés

Ehez veszel 2 akku 21700+töltő,pár porlasztó és kimégy a világból :grin:
Nem kell megijedni az áraktól,mert drágább lesz a beépített akkus szerintem hosszabb távon :stuck_out_tongue_winking_eye:
És akkor lesz tökéletes kazán mod kombód ha kipróbálod valamelyiket :grin:

4 kedvelés

Az árától félek én is :smiley:
Meg attól h folyik

Nem tapasztaltam folyást amikor használtam :smiling_face:az ár az pedig :man_shrugging:relatív :smiling_face:

3 kedvelés

A leglényegesebb h ne folyon.
Köszönöm a segítséget!!

2 kedvelés

Ha dl a cél 2 ágyast ajánlott . :grin:
Hiába 21700 elkapja a gőz mámor nem elég .

Van pár két akkusom,de nekem elég a single 21700 is bőven sőt :joy:

Szívesen. Elöbb utóbb biztos találsz ami beválik. Ha szeretnél spórolni, meg ha mégse lenne jó ne legyen olyan nagy a veszteség és tudod használni amid van amég megjön esetleg nézd meg Sourcemore-on vagy Healtcabinon én elöbbit használom sokat meglehet takarítani.

A single 21700 mennyivel bír többet mint a single 18650? Nekem Golisi s30 van, 0.15-ös pnp nagyon eszi, anno még MTL-hez vettem ehez meg kevés.

Mtl -ben bőven kibírja a napomat,dl-ben is,persze single tekeréssel és nem 0.2 ohmmal :smiling_face:
A zeushoz 0.4 et használtam 45-50 wattal.

2 kedvelés

Köszi ránézek majd.

Köszönöm mindenkinek a segítséget!!

Hát igen, ez elég alacsony ellenállás a 0.2 is lényegesen kevesebbet kér, köszönöm én is az információt.

Bőven sőt le is merül :rofl:

Egy ohm-mal dlezek :wink:bírja :grin:nem aggódom a merülésen,hiszen úszni sem tudok :joy:

1 kedvelés

Jó igaz kell hozzá minimum 0.4 . De azért a dl 2 akkus nem ? :grin:

2 kedvelés

Az ‘igazi’ az két akkus :grin:
De ha kell a nagy hűha,akkor ebben is megvan a potenciál :grin:
Az elején én is azt hittem hogy minél nagyobb annál jobb,de telnek az évek és rájöttem,ez is jó :joy:

1 kedvelés

Ja nem a lényeg a fontos hanem a méret vagy fordítva :joy:

1 kedvelés