Sziasztok.
Ti hogy szoktátok elmosni a flakonokat, hogy ne legyen semien illata az előző aromáktól?
Akárhogy sikálom mindig érződik és a friss lötyi is átveszi.
Elméletileg szilikonból van.
Jar mosogatószer, forró víz, ha nagyon “tömény” az illat akkor minimális higítással. Második-harmadik átöblítésre nincs “szag” ami megmarad. Eddig nálam bevált.
Bár akad olyan flakon is, ami gyakorlatilag azonnal kuka használat után.
Langyos Jar mososzeres vízben áztatom. Nem sok aromának marad meg az illata. De volt rá példa, viszont a friss keverésbe még nem kavart bele sosem. (belekavart a keverésbe… Hahahaha… ) A chubby gorilla flakonokat tudtam könnyen szagmentesre áztatni, a többi puha műanyag flakont nehezebb, de nem lehetetlen.
Ultrahanggal
A “citromos Jar” a puha 10ml átlátszó flakszit marta tejüveg jellegű, márványmintásra. A savak és lúgok nagy kombinátora vagyok.
Trópusi, gyümölcsös ízeket szoktam.
Azokhoz biztosan beválik a citromos víz és/vagy a Jar.
Megprobálom, köszi a segítséget.
Most beáztatott jaros forró vízbe, majd este meglátom hogy sikerült.
én legutóbb pl 1 éves levest öntöttem ki mert íze nem volt jó az olcsóból a solub aromából fahéjasat de hiába raktam a flaskába mosogatószert vagy citromlét is nyomattam bele állni is hagytam benne a szaga meg maradt a fahéjas levesnek így ki dobtam a flaskámat.Lehet bele is volt már romolva az a fahéjas leves brutál szaga volt az biztos.
A tisztítás körbejárásához… Ti az új Longfill Chubby Gorilla flaskát is elmossátok?
Az újak sterilek, így nem szükséges. De nem lesz senki megkövezve, ha elmossa első használat előtt.
El szoktam öblíteni…
Mar ugy erted ha kifogyott? Persze, nem art ha nem zavar bele a kovi izbe
Teljesen igazad van, elejétől fogva ezeket használom. Pont tegnap vettem a gyógyszertárban 90-100 forint között van kupakkal együtt, van 20,50,100,200 ml. szerintem ezen pont nem érdemes spórolni
Osztom a Tamás véleményét minden kíszerésböll veszek 4-5 db ot aztán minden oké. Jó pár ideig
De amúgy én elmosom és ha két hónapig levegőn hagyod akkor eltűnik azért az illata. Csak kinek van kedve ilyesmivel bíbelődni.
Pont ilyenjeim vannak