Sziasztok!
Nálatok mi lesz a sorsa a flakonoknak?
Kidobjátok? Elmossátok és újra felhasználjátok?
A 120 milis az pont jó 10 mili aroma 10 százalékben keveréséhez
Nekem most kb 3 fogy el nagyjából egyszerre. Az egyiknek sérült a teteje, kicsit erősebben nyomtam neki a kést felpattintáskor, de a többi is sérülhet ha többször nyitogatom?
A 60 milis kicsi, az repül a kukába általában.
Hu hát ezek a flakonok engem speciel megőrjítenek Még régebbről van 1-2 darab amiket általában újra töltök na persze az, hogy hogyan az megérne egy külön témát vagy videót amikor lepattintom akkor nem csak a kupakot rongálom hanem általában a kezemet is elvágom a késsel Jól ki van ez találva, hogy egyszer használatos legyen.
Amúgy ha már így szóba került, valaki gyakorlott felrakhatna egy videót, hogy hogyan kell szakszerűen kinyitni!
Kis mellékes: Amúgy nekem még mindig BM flakonok jönnek be leginkább. Ilyenek
Ezeket biztosan megtartom ha keverni kellene. Gyerekzáras plusz van egy kis segitség amivel könnyen fel lehet pattintani a tetejét Egy kis negatívum hogy szerintem nem minden tankhoz lehet hozzá férni vele
Nekem a 30 milisek a kedvenceim. Gyógyszertárban szoktam venni, szemcseppentő flakon néven fut.
Rongálásra meg már van okosság, nekem is van, csak mindig elfelejtem, pedig hasznos cucc az opener.
én nagy flaskákat meg tartom álltalában keverni jó az a kicsi 60ml megy ki kukába.
Én nagyon tele vagyok flakonnal, gondolkodom is hogy nyitok egy flakonboltot!
lehet meg is szednéd magad belőlle