Sziasztok néha azon tűnődöm hogy melyiket használjam mert egyszerűen fenomenális ízeket ad mindkettő pedig nálam nem kevés tank fordult már meg de valahogy ezzel a kettővel nem tudok betelni …ti is szoktatok két pad között lenni használat terén ?Sokáig keresgéltem de nekem ők lettek az igaziak Mtl terén nekem az íz fontos mert az nem elhanyagolható egy jó kis gőzőléshez
Szép űrhajók
Köszönöm szépen
Szervusz Róbert ! Szervusztok !
Az origen nálam csak a töltése miatt van hanyagolva, de egy időben nagy kedvenc volt ! A Fev viszont az úgy tűnik az örök darab lesz nálam is , tegnap hozta meg a posta Andrástól.
Az Origent is szeretem igaz a töltése bezony meg kell szokni de viszont kárpotol ízekben a Fev hát nálam is örök darab lesz
Szia! Igen szép darabok, miért kellene választani? Még egy modot alája! Hangulattól függően lehet bármelyiket felkapni és gőzöltetni!
Használd őket egészséggel!
Szia mod van azzal nincs gond csak néha tényleg nem tudok köztük választani…de köszönöm a jó tanácsot
Szia!
Szép darabok
Én régebben a Kayfun Prime-al és a Lite-al voltam így mostanság meg a Taifun Gtr meg a Cthulhu Artemis ejtett rabul,viszont mostmár rutinosabban két eltérő ízt töltök a tankocskákba így az íz dönt,mikor melyikre…