Leadtam egy rendelést, jött is visszaigazolás, de a pénz nem került le a kártyámról (meg sem jelent pl fizetés megerősítésként))…a fizetésre “Pending” státuszt jelez a djvape
Ez így most hogy van? …tapasztalt valaki már ilyet?
Revolut kártyát használok…mint mindig, mindenhol.
A revoluttal lehet baj. Én az olaszoknál mindig azzal fizetek, de most nem tudtam. Csak átutalással ment.
Ha tényleg ez lesz a gond akkor utalni nem fogok…
Mondjuk egy chat felület jó lenne a djvape oldalán, de nem találok
Sőőőőt, még contact info sincs az oldalukon
Na, jó nagy hülye vagyok, hogy hittem a shop jóhírének…sajna cigbest, healthcabin, stb kategória
Tüskéshátú sündisznó legyek ha még egyszer náluk rendelek.
Én a revoluttal utaltam, nem volt gond. Csak a kártyás fizetés nem megy valamiért
Zsolti szerintem egy emailt megérne írni nekik, az nem kerül semmibe.
Nekünk eddig nem volt problémánk velük.
Én aztán nem utalok egy olyan shopnak ami még contact-ot sem ír ki.
Megjegyzem a rendelés törlésére sincs felület…amatőrök.
Most a visszaigazoló mail-ben találtam címet…írtam, hogy töröljék a rendelésem ha a kártyás fizetéssel gondjuk van
Te döntésed. Van sok másik shop…
Igaz…Sok shop van, de korrekt, problémamentes ügyintézéssel már sajnos kevés.
Sajnálom, ha ez a tapasztalatod. Nekem szerencsére még egyikkel sem volt problémám.
Ahonnan rendelni szoktam (pl sourcemore) soha nem volt ilyen gond. De ha lenne is akkor is ott a chat felületük ahol max 1 órán belül válaszolnak.
oké, de még az lenne hab a tortán ha azután emelnék le az összeget miután máshol megvettem, kifizettem…mert ugye dedikált felületük nincs a rendelés törlésre.
Azért még megvárom, hogy a djvape-en a státusz törlöttre váltson…utána rendelek sourcemore-ról.
Kivételesen jó lett volna ha 1hét alatt jön meg a portéka…emiatt választottam a djvape-et…hiba volt.
Én rendeltem tőlük, nem volt a megfelelő szín, ezért írtak, 1 napon belül mindig jött válasz és a refund is gond nélkül lement. Szóval részemről ez egy ajánlott shop, kevés olyan van, ahol ilyen gyorsan reagálnak. Vagy ahol egyáltalán emailre válaszolnak.
És tudod mi a vicc…hogy dovpo riva-t rendeltem tőlük a neked eladott helyett
Keményen nyomod te is.
Ez az üzenet jött a Revoluttól: A csalás megelőzése érdekében befagyasztottuk a(z) ·· xxxx végződésű kártyádat. Kérjük, hogy nyisd meg a Revolut appot, és végezd el a szükséges lépéseket.
Közben a rendelésem státusza “Voided”-re változott…így remélem a téma lezárva
Éva, Remélem nem írtam olyat ami miatt törölted az hsz-ok egy részét a témában!?
Ha mégis így érezted akkor elnézést kérek…nem volt ilyen szándékom.
Mi több, értékelem a segítőkészséged.
Nem írtál semmi olyat, csak úgy láttam érdektelen volt számodra
Örülök, hogy megoldódott a probléma!
Rendelt valaki mostanában tőlük?
Van valami buktató?Extra költség,stb.
Konkrétan Ő a kiszemelt “áldozat”.