Ha jól tudom, ez az anyahonlap (ex-exvape.de ) csak más domain-re költözött. Ha emlékeim nem csalnak mind3 RTA-t egy éven belül rendeltem, de ettől függetlenül igazad van, sokszor out of stock, de ha jól látom V5-ből 2 színopció is van most raktáron.
A v4 töretlen kedvencem 2 éve lassan… (Van 7 db).
V5 sem rossz, de abból 1 db van, amúgy nagyon hasonlóak, csak a v5 már nem kaphatott bővített üvegpalástot.
Nagyon köszönöm. remélem megéri tényleg
Nem is lehet 2ml-ről növelni a kapacitást? Van valami extension hozzá avval sem kivitelezhető?
És ehhez a v4 hosszított palást a jó? Mert gondolom a külső keret miatt nem lehet bubisat tenni rá. Vagy ilyenkor a külső fém keret nem kerül fel?
Ha lejjebb görgetsz a linknél, akkor felajánlja hozzá
az extension kit-et is ~7€-ért, én azzal együtt rendeltem.
A külső fém keret maga az RTA belső fém palástja is egyben ami a kéményhez csatlakozik. Helyettesíteni nem tudod. Csak a fent linkelt extension kit van, amitől 4ml-es lesz, ja és persze kb 2 centivel hosszabb, bár még sosem mértem le.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget.
Kár hogy itthoni beszerzés nincs és ennyit kell várni , de legalább megvan a vágyakozás és ugrálva bontom majd ki
Addig kell hozzá találjak kész coilt meg vattát.
Arra van esetleg ajánlás ami jó hozzá?
Van Expromizer vatta és azt használom hozzá. Elég tömény, alaposan ritkítani kell, de tök rendben van.
Nekem egyébként a V5 volt a legkellemesebb csalódásom, kedvenccé nőtte ki magát
Akkor közben meglett a válasz.
A v5-re egy extendert kell szerelni, egy fém sapka. Ezáltal hosszabb lesz.
A v4-hez meg volt bubis üveg cserepalást. Kövérít Én azt azért csípem jobban.
Hmmm… most találtam még egy oldalt ott van v4-is. Ez a bubis jobban bejön
Igazából építésbe mindenben ugyan az a 2 nem? Csak a külalak változott ahogy nézem.
Az a fránya ritkítás a gyengém vagy túl tolom és köpköd vagy vastag és semmi nem jön
A v5 fémpáncélos palástja miatt a teste nem cserélhető. A v4 még sima palástú volt.
Akkor igazából lehet jobban járok a v4-el.
Dilemma mert m2 tetszik, viszont a bubi miatt inkább a v4. Azért sexybb meg nem kell 50x tölteni. félkövér szöveg
Csakhát a beszerzésük elég macera mostmár…
Hát igen, azon kívül amit kaptam ajánlásba még egy oldal van valami vapeyet. De nem ismerem hogy biztonságos-e. Másik helyen csak v5 van
De azt ajánlották szóval ott mernék fizetni a vapeyet nem tudom …
Ni80 vagy kanthal coil ? Melyik ad jobb ízeket? Melyik bírja jobban?
0.7 és 0.9 ohm körül néztem, 2.5mm , 6-7 tekerésest. Az jó lehet hozzá?
Én nikkeles vagyok. De tapasztald ki