Exvape eXpromizer V4 RTA akció

Bevallom volt ilyen érzésem…

Ennek ellenére nem gondolnám, hogy a bénázásom a tank hibája lenne. Betudom annak, hogy zöldfülű vagyok, főleg RTA témában.

Az mondjuk tény, hogy a Dead Rabbit 2 MTL kazánt (ami szinte a legolcsóbb, kínai cucc) még sohasem sikerült rosszul megépíteni :smiley:

No pain, no gain…

5 kedvelés

Köszi Zoli, akkor tuti nem a PG/VG arány lesz a ludas.

5 kedvelés

Lehet , hogy kínai és lehet ,hogy olcsó , de a Pokolban tudnak minőségi vape cuccokat gyártani :heart:

3 kedvelés

Az Exvape még német, elég precîziós is ez a tank.

8 kedvelés

Hogy pontosak legyünk, ahogy a használatija is írja: Designed in Germany. Made in China.

Szóval bármi megtörténhet :smile:

4 kedvelés

A vatta kitöltötte teljesen a vatta árkot? Ha úgy kellett vele játszani hogy takarja a liquid nyílásokat, lehet kevés volt. Soha nem ritkítom vagy vékonyítom, 2.5 magot tekerek én is és az a vatta mennyiség szépen kitölti az árkot (de nem is túl tömör).

Milyen magasan van a tekerésed? Alapból közel van a levegő beömlő teteje és a coil lefogatása (ha oldalról megnézed), én mindig emelek rajta kicsit. Nem ez, de más rta-nál már jártam úgy, hogy megfolyt, mert a tekerésről leszivárgott a leves, olyan közel voltak egymáshoz, hogy még nem okozott zárlatot de szinte összeért (elfelejtettem ellenőrizni).

5 kedvelés

Lehet…de szerintem remek tervezés, a legjobb MTL levegőzési elv, párosítva felültöltéssel és liquid controllal :ok_hand:és értelmes bővítéssel

4 kedvelés

Köszi a tippeket, Zsolti!

A második próba sem sikerült, orrán-száján folyt megint.

A következő próbánál lövök pár képet az építésről!

5 kedvelés

Tudod :joy:
Flowers Weekend GIF by HENDRICK'S GIN

5 kedvelés

Ez fura, ahogy @Zoli76 is írta, nálam is csak akkor volt ilyen, amikor nem zártam el a lé kontrollt.

Kép jó lenne mert csak vaktában találgatunk. Esetleg még egy ötlet, mivel megküzdöttél a szétszereléssel, nem sérült meg valamelyik o-ring?

3 kedvelés

Ezt nem is vitatom, szerintem is nagyon jó MTL tank

3 kedvelés

Pont az o-gyűrű sérülés (vagy hiány) fordult meg a fejemben…

4 kedvelés

Szia,

Harmadik próbálkozásom már elég jó eredménnyel járt: időnként még gurgulázik a tank, de legalább a likvidet már nem tolja az arcomba.

Viszont rájöttem, hogy gyárilag nem volt meghúzva az 510 csatlakozó csavarja, ezért mind a tank, mind a mod iszonyat módon melegedett. :thinking:

Lőttem pár képet a tekerésről:

6 kedvelés

Fülest kell használni nagy zenével…

3 kedvelés

Az első fotó azt mutatja ,hogy a tekerésed nem ép középre sikerült!! De lehet csak a fotó csal!!

3 kedvelés

Igen-igen, észrevettem és korrigáltam vattázás előtt :slight_smile:

3 kedvelés

Ne erőltesd a claptont főleg, ha 2-3 nagy szippantást végzel, sima kanthal szálhuzal gyorsabban visszahűl és a több sodrású huzaloknak is van nem kevés lé felvétele, ami a vattával együtt MTL-be sok lehet szerintem.

4 kedvelés

Ja jól emlékszem akkor @Zoli76 is claptonnal használja ezeket a kazánokat.de az MTL nem az én világom :heart:

3 kedvelés

Hátha ránk talál és a témára, majd leírja szerinte mi lehet.

3 kedvelés

Én 28 ga-s sima kanthalt használok bele és tökéletes

7 kedvelés