Exvape eXpromizer V4 RTA akció

Ennyi pénzért kb tényleg ingyen volt .. próbálkozz a szétválasztásal.. biztosan sikerülni fog :heart:

4 kedvelés

Köszönöm a támogatást!

Egyelőre nem adom fel mert tényleg pöpec cuccnak néz ki.

Szerintem fogok egy kisebb fogót, betekerem a “szárait” szigszalaggal (zöld-sárgával, szigorúan), ízlésesen behelyezem a lötyinyílásokba aztán vagy siker, vagy reccs és jöhet a gin :rofl::rofl::rofl:

szerk.: előtte a fogót berakom 15 percre a fagyóba, biztos ami biztos :sweat_smile::sweat_smile:

5 kedvelés

A Gin A reccs előtt is jöhet .. kis lime tonic .. vagy inkább extrázzuk fel egy kis rózsaborssal is

4 kedvelés

oh tényleg,valaki ízesített potpourit is szokott bele tenni. :drooling_face:

3 kedvelés

Sziasztok,

Minden mindegy alapon tettem egy utolsó próbát és sikerült!

Megosztanám hogy csináltam, hátha jól jön valakinek a jövőben:
gumikesztyű fel, a top capet körbetekertem egy textil pelenkával, és egy csőfogóval óvatosan megfogtam és úgy megtekertem.
Még így is nehezen adta meg magát, de sikerült a dolog, és a procedúra közben sem a tank, sem a kezem illetve egyetlen kisállat sem sérült meg.

Jöhet a gin!

Köszi mindenkinek a tippeket még egyszer, gőzre fel!

10 kedvelés

:heart:
Classic Film Drink GIF by Warner Archive

6 kedvelés

Várjuk mi lesz a véleményed a kazánról!!

5 kedvelés

Melós :rofl::rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

Igen , elég macerás lehetett!! :grin:

4 kedvelés

Én mindenkiét várom…én még jóval drágábban vettem, és hát emlékeztetőül :hugs:pár van itt. (Ok, dripjeiket részben lecseréltem számomra kellemesebbre az idők folyamán, a desszertet 2 db-ét kivéve).

9 kedvelés

A te véleményed, nem várjuk!! :grin: Az itt a fotón!! :blush:

6 kedvelés

Mondjuk a legrégebbi is csak 3.5 éves​:grin:és szuperál.

5 kedvelés

Read Pink Panther GIF

4 kedvelés

Nekem is pont így sikerült :+1::blush:

7 kedvelés

Csak beütöttem én is egyet, elfér majd :joy:

7 kedvelés

Én addig gondolkodok, még csak elfogy!! :sweat_smile:

6 kedvelés

Szia Zoli,

Milyen PG/VG arányú lötyivel hsaználod a tankokat?

Az első építésem nem lett túl sikeres: a szokásos tekercségestés + vattázás után rátekertem összeszereltem a tankot, lezártam a folyadék beömlést és feltöltöttem úgy félig.
Kinyitottam utána a folyadék beömlőt úgy, hogy egy-egy nyílást volt szabadon mindkét oldalon, majd elkezdtem használni. Már az elején gurgulázott rendesen a tank, rövid időn belül a számba tolta majdnem az összes lötyit.

2.5-es magon 0.8ohm MTL Fused Clapton-t használtam, BP Mods vatta, figyeltem hogy ne legyen túlságosan elvékonyítva és minden beömlő nyílást “takarja”. 15-18W-on hajtottam.

Annyi már most feltűnő, hogy az összes légbeömlő nyílás mellett is nagyon szűk MTL airflow van, igazi cuppanós érzés :slight_smile:

9 kedvelés

80 százalék körüli (vagy több) pg-vel használom, és mi dig a kicsi+1 nagy lyukat nyitok rá. Amikor feltöltöm levessel, még zárva van. Nekem sosem tolja bele így a deckbe​:roll_eyes::slightly_smiling_face:
Konkrétabban nem tudom körülírni, mindig működik :roll_eyes: talán az első építés 3 éve, akkor nyitva hagytam, beletolta…

6 kedvelés

Ti nem érzitek úgy, hogy a garázsmenet feliratú villamosra felszállva mindenki kiárulja az érvényes és érvénytelen jegyeket abban a biztos tudatban, hogy nincs miért megtartani,szolgálni az utazó közönséget…

7 kedvelés

Erre annyit tudok írni:Amíg szar van,veréb is van.

7 kedvelés