Ennyi pénzért kb tényleg ingyen volt .. próbálkozz a szétválasztásal.. biztosan sikerülni fog
Köszönöm a támogatást!
Egyelőre nem adom fel mert tényleg pöpec cuccnak néz ki.
Szerintem fogok egy kisebb fogót, betekerem a “szárait” szigszalaggal (zöld-sárgával, szigorúan), ízlésesen behelyezem a lötyinyílásokba aztán vagy siker, vagy reccs és jöhet a gin
szerk.: előtte a fogót berakom 15 percre a fagyóba, biztos ami biztos
A Gin A reccs előtt is jöhet .. kis lime tonic .. vagy inkább extrázzuk fel egy kis rózsaborssal is
oh tényleg,valaki ízesített potpourit is szokott bele tenni.
Sziasztok,
Minden mindegy alapon tettem egy utolsó próbát és sikerült!
Megosztanám hogy csináltam, hátha jól jön valakinek a jövőben:
gumikesztyű fel, a top capet körbetekertem egy textil pelenkával, és egy csőfogóval óvatosan megfogtam és úgy megtekertem.
Még így is nehezen adta meg magát, de sikerült a dolog, és a procedúra közben sem a tank, sem a kezem illetve egyetlen kisállat sem sérült meg.
Jöhet a gin!
Köszi mindenkinek a tippeket még egyszer, gőzre fel!
Várjuk mi lesz a véleményed a kazánról!!
Melós
Igen , elég macerás lehetett!!
Én mindenkiét várom…én még jóval drágábban vettem, és hát emlékeztetőül pár van itt. (Ok, dripjeiket részben lecseréltem számomra kellemesebbre az idők folyamán, a desszertet 2 db-ét kivéve).
A te véleményed, nem várjuk!! Az itt a fotón!!
Mondjuk a legrégebbi is csak 3.5 évesés szuperál.
Nekem is pont így sikerült
Csak beütöttem én is egyet, elfér majd
Én addig gondolkodok, még csak elfogy!!
Szia Zoli,
Milyen PG/VG arányú lötyivel hsaználod a tankokat?
Az első építésem nem lett túl sikeres: a szokásos tekercségestés + vattázás után rátekertem összeszereltem a tankot, lezártam a folyadék beömlést és feltöltöttem úgy félig.
Kinyitottam utána a folyadék beömlőt úgy, hogy egy-egy nyílást volt szabadon mindkét oldalon, majd elkezdtem használni. Már az elején gurgulázott rendesen a tank, rövid időn belül a számba tolta majdnem az összes lötyit.
2.5-es magon 0.8ohm MTL Fused Clapton-t használtam, BP Mods vatta, figyeltem hogy ne legyen túlságosan elvékonyítva és minden beömlő nyílást “takarja”. 15-18W-on hajtottam.
Annyi már most feltűnő, hogy az összes légbeömlő nyílás mellett is nagyon szűk MTL airflow van, igazi cuppanós érzés
80 százalék körüli (vagy több) pg-vel használom, és mi dig a kicsi+1 nagy lyukat nyitok rá. Amikor feltöltöm levessel, még zárva van. Nekem sosem tolja bele így a deckbe
Konkrétabban nem tudom körülírni, mindig működik talán az első építés 3 éve, akkor nyitva hagytam, beletolta…
Ti nem érzitek úgy, hogy a garázsmenet feliratú villamosra felszállva mindenki kiárulja az érvényes és érvénytelen jegyeket abban a biztos tudatban, hogy nincs miért megtartani,szolgálni az utazó közönséget…
Erre annyit tudok írni:Amíg szar van,veréb is van.