Exvape eXpromizer V4 RTA akció

Szia,

hát így elsőre, képek alapján, nagyjából jónak tűnik minden, fura szitu :slight_smile: Esetleg két ötlet amivel (ha gondolod) még érdemes kísérletezni, de nem biztos hogy megoldás a gurgulázásra.

Ezt a tömítőgyűrűt kicserélheted a tartalék készletben lévővel, ez akkor lehet megoldás ha a liquid alulra szivárog a levegő csatornába és a mostani gyűrű az évekig tárolás során kicsit “kilapult”. Ha u.úgy gurgulázik, visszacseréled, nem kerül semmibe.

A vattát esetleg jobban terítsd szét, nekem úgy tűnik kép alapján, mintha középre picit jobban koncentrálódna és legszélén lenne hely a “át”szivárgásra.

És egy kérdés, a build deck (amin van az o-ring) rendesen rá van húzva a deck “talpára”? Ha kitekered az 510-es csavart, utána szét lehet csavarni a deck felső és alsó részét, lehet az se volt rátekerve (nem kell megtépni de normálisan legyen rászorítva). Ja, és a deck “talp” belsejében is van o-gyűrű, esetleg ellenőrizheted azt is.

Amit írsz, abba belefutottam én is sok évvel ezelőtt :slight_smile:

az 510-es csavar nálam is laza volt, a TC nem akart működni mert ugrált az ellenállás és külföldi fórumokon is írták ezt néhányan. Ez mondjuk egy gyenge pontja szerintem, mert ha nagyon meghúzod, betekered, akkor viszont szinte egy síkban lesz az 510-es menettel, így mecha kilőve és néhány mod se nagyon szereti az ilyen csatlakozót. Olyan középút kell hogy laza se legyen de még picit kiálljon. De ettől még jó kis RTA.

Viszont szerintem ennek nincs köze a melegedéshez, ahhoz inkább a clapton-nak van, mint írták előttem is, nagy fémtömeg, lassú visszahűlés.

8 kedvelés

Köszönöm szépen a tippeket ismét, kipróbàlom őket nemsokára!

Egyelőre csak clapton huzalom van, de beszerzek majd “simát” és tesztelem azzal is.

6 kedvelés

Megérkezett amúgy nekem is, brushed színben :slight_smile: valahogy a feketével egyre kevésbé voltam kibékülve, sok évvel ezelőtti színválasztás, akkoriban még tetszett… De egyelőre nem adom el ha kérdés lenne, mert jó az is, este használom :smile:

És érdekes, nekem az rta nem volt összeszorulva, kézzel simán szétszedtem atomjaira. Amivel küzdöttem, az a doboz volt, az össze volt rendesen gyógyulva :rofl:

6 kedvelés

Egy dolog lemaradt: “a deck “talp” belsejében is van o-gyűrű“ - ennek nincs köze a gurgulázáshoz, csak ha szétszeded, érdemes ránézni, ez a fals levegőt zárja ki illetve ha mindent is elöntene a liquid akkor az ne jusson le az 510 pinhez

3 kedvelés

Lecsekkolom, köszi!

Használd egészséggel az új tankot!

5 kedvelés

Így van, gyakorlatilag mindig azzal. Mindet amúgy. :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

lord of the rings GIF

3 kedvelés

Sajna sok a munka, nemigen tudok sokat benézni. Nálam Clapton van, BpMods, 80+ százalékos PG levesek, de minden működik rendesen. 510 alsó csavar párhavonta átmozgatva, pozícióba tekerve. Lehet hogy szerencsém is van… :thinking::slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Amúgy van egy régi “trükk” a szörcsögés (vagy teljes liquid elöntés) ideiglenes javítására, fejjel lefelé fordítod az rta-t és szájjal rácuppanva a levegőbeömlőre többször belefújsz, aztán törlés ami kijött :slight_smile:

Ezzel picit előrébb lehetsz a hibakeresésben, mert ha utána már nem gurgulázik a következő utántöltésig, akkor a kezdeti lépésekkel lehet gond (pl. vatta mennyiség mert topcap lezárásakor túlnyomás betolja a levest de utána jól tartja a vákuumot, jók lehetnek a tömítések stb). Ha néhány slukk után visszatér akkor általános a gond (tömítés, vatta, vagy bármi is…). Szerintem :slight_smile:

5 kedvelés

Mind. 27 db eXpromizerrel ?

3 kedvelés

Szia! Mikor feltöltöd a tankot érdemes elzárni teljesen a liquidcontrol-t ami fedi a 3 kis etetőnyílást. Utána, ha fokozatosan nyitod meg, mindig csak 1 lyukat aztán hagyod hogy megszívja picit magát a vatta akkor utána már nem szokott (nem kéne) gurguláznia. És igen, a vattát közelebb a lyukakhoz, fedje teljesen. :slightly_smiling_face:

7 kedvelés