Exvape eXpromizer V4 RTA akció

A fagyasztóba kell rakni egy üveg Gin-t
.. majd meginni és akkor jönnek a tuti 5letek :joy::joy::joy:

4 kedvelés

…vagy miután nekiestem Hiltivel és nem vált be… :rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

Csak simán a hőtágulás elve szvsz.
10-15 perc a mélyhűtő/fagyasztóban és szétszedhető.
Gumis borítású(mártott) kesztyű használata szinte kötelező.

Mr Freeze GIF

6 kedvelés

Háát… halottnak a csók sajnos…

Holnap letesztelem a smokeland return policyjét :pleading_face:

szerk: nálam nem a build deck szorult meg, hanem a teteje, ahol a juice beömlő rész csatlakozik a kéményhez.
Együtt is tudnék élni vele, ha nem a sárga palásttal jött volna, mert így nem tudom azt kicserélni.

2 kedvelés

Gin Tonic Message GIF by Beefeater Pink

4 kedvelés

Nem iszom alkoholt, de dupla hosszú slukkokat tolok a másik kazánból :rofl::rofl:

3 kedvelés

Akkor ..
:rofl: Egyébb 5letem nincs így estére

Smoke Weed GIF

5 kedvelés

Nálam mindkettő megvolt szorulva. Fagyasztó után még kellett fogó is. Alá valami rongy, hogy ne sérüljön. Úgy szét jött az alja és a teteje is. Nem egyszerű,de csak egyszer kell megvivni a harcot, utána rendben van

7 kedvelés

Van hozzá átlátszó sima is, biztos kaptál te is, ugyanonnan érkezett :blush:

4 kedvelés

Kicsit olyan a dolog, mintha vettem volna egy új kocsit, amibe nem tudok beülni mert szorul az ajtaja, és pajszerrel kell neki esnem hogy kinyissam. Ha közben agyon karcolom akkor így jártam…

Lehet hogy nem 100% pontos az analógia de érted…

Megírom a smokelandnek hogy selejtes a cucc és megkérdezem hogy milyen opciók vannak (csere vagy refund).

Ha nem lehet gazdasàgosan megoldani egyiket sem, akkor minden mindegy alapon nekiesek két fogóval. :mechanical_arm:

5 kedvelés

Sőt, még 4ml bubble glass-t is vettem hozzá :rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

Persze, egy próbát megér! Viszont cserével sokra nem mész, szerintem mind ilyen lesz :woman_shrugging::joy:

4 kedvelés

Igen, tudom. :+1:

Valószínűleg vagy elhajtanak mondván hogy outlet termék volt, vagy saját költségen kell intéznem a visszaküldést.

Meglátjuk!

5 kedvelés

Biztos nagyon rá van szorulva, de két puha gumival azért megpróbálnám!! Eddig még 2 bicikli belső darabbal minden szétjött nekem!!

7 kedvelés

Elvileg 7 vagy kitudja hány évig állt a polcon,így várható hogy nehezen jön szét :wink:

8 kedvelés

Őszintén, nem gondolnám hogy számít.
Eleve zárt csomagolásban van, a menetes rész a tankon belül van, így nincs kitéve semmilyen korróziónak.

Inkább arra gondolok, hogy a gyártás/0sszeszerelés során már eleve túlhúzták őket és nem használnak semmilyen kenést a csavarokra (ami érthető is amúgy)

4 kedvelés

Neked adok inkább igazat, a gumi felületen is feltámad 4-5 évesen, stb., simán szét kell jönnie gumilappal, kesztyűvel. Ez nekem már sok másfajta tankommal is előfordult.
Fogót végszükség esetén tanácsolnék, ha a kesztyű, gumilapok, bicajbelső, fagyasztó stb. nem válna be.

7 kedvelés

hammer GIF

4 kedvelés

A meglátásom, hogy itt már csak a szállítási költség hozza a hasznot a boltnak még akkor is, ha ad egy 4 éve lejárt aromát. Mondjuk a veszélyes hulladéknak minősített aromától költséghatékonyan nem is rossz ötlet megszabadulni.A mod szinte már csak vivőanyag…

2 kedvelés

Esetemben egy RTA-ról van szó, aromákat nem is nézegettem itt ebben a webshopban.

Francia webshopokban lejárathoz közeli (DDM) lötyiket jóárasítva szoktak kiszórni, lejárt cuccokat nem forgalmazhatnak tudtommal.

A szállítási költséget adom, valószínűleg van némi árrés rajta, de ez az üzleti modellük része és valahol teljesen érthető.

Kiváncsi vagyok reagálnak-e egyáltalán a levelemre, eddig még csend és hullaszag :pleading_face:

4 kedvelés