Ezt az accony is elhihetné végre …
…hogy így (is) megyünk előre
Szia !
Te egyébként már rendeltél tőlük?
Mennyi idő alatt jön meg kb?
Egy hét
Ahol tudok segítek,tudod
Köszi, ezek szerint ismerted már a boltot ahh persze, ez nem lehet kérdés
Megjöttek. Ezt szétszedni hogy? Elvileg menetes. Mind a kettő barom módon össze van gyógyulva!
Szerk.
A mélyhűtéses módszer bevált.
Várjuk véleményed a kazánról !!
Szia!
Persze rendeltem április 29.-én a smokeland-tól, 7.-én kaptam meg, a GLS hozta, volt a csomagban még egy 10+10 ajándék krém kávé de ugye benne volt a május 1.
A esmokingspain-el egyidőben vettem
Friss vatta, első építés, RY4… A Byka V10 édesebb ízeket hoz, ez inkább a dohányt emeli ki.
Full nyitott levegővel is elég szűk. Kb 1,2-1,3 mm lehet a kémény belső átmérője, nem mértem, de érzésre picit szűkebb, mint a Byka az 1,4-es air pinnel.
És izzítás során van hangja! Aki a halk tankokat preferálja, az válasszon mást. Nem zavaró (nekem), de tény. Bár ez lehet user error is. A gomb elengedése után a hang megszűnik.
A gyári driptip jó.
Ami furcsa, hogy a léellátó körbeforog, nincs határolója, mint a levegőállítónak.
Amúgy összességében kellemes élmény vele a vépelés, sajnos megtartós lesz. Már csak abból az okból kifolyólag is, hogy az elsőnek szétbarmoltam a palástját. Működik, de karcos lett, ahogy a fenti képen is látható. A másik megúszta a beavatkozást.
Egyenlőre ennyi a tapasztalatom így hirtelen.
Köszönöm a figyelmet!
Én köszönöm, hogy megosztottad velünk!!
És meg is érkezett. Imádom a gls futárt, teljesen önálló, csak az értesítést kapom sikeres kézbesítésről és a csomag a szokott helyen vár
Kaptam egy kis ajándékot is (igaz 21.08 a lejárat, de így szeretem az olaszokat )
Majd ha már eladnád, szólj!
Egyelőre még marad
Az alja és a teteje is fagyóban kezdte, mert mintha egyben születtek volna olyanok voltak. Ha nem látom a leírást, hány részből áll, azt gondoltam volna egyben vannak
Na de a kezdeti harcok után, mosás és egy tekerés után…
Ahogy előttem is írták, nekem kifejezetten hangos “dártvéderes”, szóval ez nekem inkább itthoni tank.
Ízben…nem rossz, de biztos lehet jobb is. Én csak 4 lyukas levegőzéssel használom. @Zoli76 írtad,hogy édes benne az obsi. Szerintem meg teljesen egyensúlyban van, a doric astraban sokkal édesebb
Tekerés szintje és wattok, aztán még édesedik az. Az enyémek nem olyan zajosak Bp mods, Clapton, 5 menet. Annyi, hogy a hangja is felül jön ki, relatíve azért hallod jobban. Sokat volt raktárban, lehet azért szorult, de ha ugyanúgy kenegeted, mint a többit, összerakáskos, tuti lesz.
Ha nem zárogatod a lékontrollt, akkor sem folyik még, nekem sosem szokott.
50/50 lövéshez lehet hogy kell a 2 nagy lyuk majd.
Eleve nagyon lent van a tekerés, mert tudtam,hogy szereted a th-t, tehát ennek a tanknak biztos van bőven, úgyhogy megelőztem a torkon lövést
Claptont több mint 3 éve használtam utoljára még a kezdetek kezdetén brüncihez. Azóta sem. Sima 0.28 vagy 0.29es kanthalt használok mindenbe
Én dohányoknál 1.5-2 mm magasra teszem,és mostanában “csak” 17-19 Watton hajtom. Amúgy tuti elég a 12-14hajrá. Ha nem jön be, majd szólsz, de én drukkolok.