Egész jó akciók vannak !
Információd van e milyen gyorsan szálítanak ? Árat azt láttam 2 opcióban de hogy mikorra
11 munkanapot ír
A 11 munkanap kb reális, párszor rendeltem everzonról, 2 hét alatt, de nálam volt.
Most hogy nem Eu tagok áfát kell fizetni?
Ha nem EU raktárból rendelsz akkor igen. Attól függ hol adják fel.
Háááát GB Manchester vót írva ha jól emlékszek a bevillanó képre
Aszongya a gugli, hogy a GB Manchester egy vállalkozás, ami Vancouver-ben van. A Brexit miatt át sem jön szerintem. Még amcsiból sosem rendeltem, úgyhogy biztosan nem tudom.
Ha sietős a dolgod, ne feltétlenül innen rendelj. Minden plusz költség nèlkül jön a motyó, de 2 héttől az ahogy sikerül opcióig bármi lehet. Nekem az utolsó 72 napot futott, ~2 hete érkezett.
Akkor nekem a rendelèstől számított 55 nap megèrkezèsi idő után, egy rossz szavam sem lehet.
Viszont összehasonlítva az európai webshop-ok áraival,azèrt van különbsèg.
Rossz szavam nekem se volt, korrekt cég, az ügyfélszolgálat se az a tipikus kínai(60 egynéhány nap után azért rákérdeztem mi van) és az árazás barátságos. Csak tudni kell kivárni.
Hát én is azért csaptam le mert nem mindegy hogy valamit 15000-ért vagy 7200-ért rendelek meg. De azért remélem megjön egy hónapon belül.
Azért ezzel az 55-72 nappal lelomboztatok
Azért ez a véglet. A leggyorsabb kínai rendelésem 8 napot futott… még a mindent sarcolós idők előtt.
Ezek eredeti termékek csak gari nélkül?
Már megrendeltem. Szóval nincs más dolgom mint a mostani szállítással kapcsolatos beszélgetést kizárni a tudatomból és boldog bizalommal várni az érkezés most ha lemondom a rendelést, a csuda tudja mikor ér vissza a számlámra a lóvé és a másik akciós cigbest oldalról is, bár német 8-15 munkanap a szállítás. Max gyorsba rendelek még porlasutót a mostani tankba, ha sokat késik.
A leírásukban az szerepel, hogy azért tudják ilyen árban értékesíteni, mert akkora tételben vásárolnak a gyártóktol, hogy kapni is sokkal kedvezőbb árban kapják. Így elviekben eredeti termékek. Garancia ügyben nem tudok nyilatkozni.
Szerfellet érdekes azért egy raklap mennyi lehet ha ezen is 50% felület nyernek
Gyakorlatilag is eredeti. De ha garanciát is akarsz valamihez, akkor EU. Van náluk is, de azért ez lényegesen körülményesebben érvényesíthető.
Na hát most már van nyomkövetés… Kínából jön a tank