Sziasztok.Lenne valakinek véleménye erről a készülékről?
Nekem a smok készülékekről általánosan nincs túl jó véleményem. Nagyon sok olyan leírást láttam, hogy ilyen, vagy olyan probléma volt velük. Más gyártóknál is nyilván elő fordul, de a sok-sok negatív vélemény miatt és nem vennék smok podot/modot.
A tankjaik többnyire szerintem jók, de a készülékeik nekem nem szimpatikusak.
Szia! Csatlakozom Zolihoz! Keress más gyártót! Ha Podban gondolkodsz GeekVape, Voopoo, Vaporesso sokkal innovatívabb készülékeket vonultatnak fel!
Én elengedném ezt a tételt a helyedben. Ha mindenképpen ilyen készülékben gondolkodsz, csatlakozom Zolihoz és @Elek_Segits -hez, az általa említett gyártók cuccai között nézelődnék. Mindhárom gyártó podjai jártak nálunk, Vaporesso és Voopoo podok jelenleg is hadrendben állnak (ha gond lenne, tartalékként), a GeekVape Aegis Boostot pedig azóta siratom, mióta eltávozott tőlem.
Javítás: a helyedben podot csak olyan helyről vásárolnék, ahol a garanciát könnyen és gyorsan tudom érvényesíteni. Gyártótól függetlenül.
Attila is jó ötletet adott. Ehhez egy kis segítség a porlasztó kompatibilitás terén:
Wotofo: Voopoo PnP és GTX kompatibilis
Voopoo PnP: Wotofo kompatibilis
GTX: Wotofo kompatibilis
Köszönöm fiúkNem akarok egyenlőre harmadik készüléket venni(de valószínű hamarosan úgy is meghülyülök)Csak megláttam és megtetszettEgyenlőre elvagyok a két Vaporessommal
Viszont a férjem próbálnám agitálni,hogy vegyünk neki is egy készüléket, de nem hatja meg a témaRászoktattam az Iqos-ra és most nem akarja letenni
Az analógnál minden jobb, uh csak “ájkoszozzon” nyugodtan. Ha az adja a “feelinget”, akkor az marad. Saját környezetemben is akadnak elég sokan, akik rá szavaztak.
Előbb-utóbb úgyis mindenki rájön (a divatkoszosok kivételével), hogy szép, jó és trendi, csak olcsóbbnak nem nevezhető a cigarettánál. Márpedig a pénz nagy úr.
Erős “koszhasználat” esetén gyakorlatilag a havi sheets keretből kijön egy meseszép mod és egy álomszerű tank. Az meg azért látványnak sem utolsó, szebb mint egy dobozból kilógó fehér pálcikavég.
Nem akarok ünneprontó lenni, de ami pod, az engem messze kerüljön el. Tavaly vettem egy eleaf istick power 2 kit-et. A pod tankja, 3 hét utan megadta magát. A gtl pod tank aljan belül van egy kis gumi pakolás, nos, az kiesett,… Csak úgy… Azóta szörcsög folyik, meg minden baja van. Csak a mod maradt meg, mert beépített 5000mAh akkuval van ellátva. Annyi jó maradt belőle