Szervusztok kb 7 éve vapelek előtte masszívan szívtam az analóg cigarettát…az annyit takar hogy naponta két csomaggal is elfogyot de volt hogy több …tehát erős dohányos voltam aztán úgy döntöttem hogy leteszem a cigarettát,és ebből kifolyólag elkezdtem az e cigit Tapasztalatom visszanézve amióta vapelek nincs reggelente erős köhögés ,megszünt a levegőkapkodás terheléskor ,jobb a közérzetem ,nem vagyok cigarettától bűzlő,nincs rossz szagú ruhaneműm tehát összeséggében nekem csak pozitív hatással van az e cigi.Nekem megváltoztatta az életvitelem pozitívan …
Sikerült egyik napról a másikra letenni,vagy fokozatosan?
Amíg még gyári porlasztós kazánom volt, addig meg elment az analóg is párhuzamosan. De amiota rta kazánom van azóta egy sem. Még véletlenül sem…
Szia én anno egyiknaprol a másikra tettem le az analogot… igaz nagy volt a kísértés hogy rágyújtsak ,mert ugye a rituálé ,reggelente kv mellé az első a cigaretta volt pl ,vagy egy jo kajázás uttán ugy szintén…erős akarattal meg lehet birkozni a fel adott leckével ,igaz nem könnyű ezt aláírom mert átestem rajta …ennek már 8- ik éve és nem volt analog a kezemben ,és nem is kivánom …sőt nekem már zavaró tudd lenni az analog füstje…tudom igy már könnyű mondani hogy kitartás,stb…de viszont csak ennyit tudok mondani hogy erős akarat az fontos Mert anélkül nem fog menni…