Építés segítség: Hell Vape Dead Rabbit solo RTa

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, a címben található RTA-hoz.
A problémám az, hogy hiába rakom be jól véleményem szerin a coil-t, ügyelek a lábak hosszára, a vattázásra mégis szinte “pattog” a liquid amikor szívni akarom, mint a sercegő olaj. Csatoltam a képeket, hogy milyen coil-okkal próbálkoztam, illetve még azzal is, hogy a ssl316-ost áttekertem 3-as magátmérőre.
Kb 0,48as ellenállást kapok, viszont amikor felviszem 40W-ra a teljesítményt mert itt kezd már igazán íze lenni, pattog a liquid “szikra” a számba (nem szürcsög)
Másfajta coil-t kéne használnom? Vattából BP pro cottont használok. Mit ronthatok el?
Ti találkoztatok már hasonlóval?
UI: 50/50 és 60/40-és liquiddel is próbáltam.

3 kedvelés

Talán segít ez a videó.?:

Szvsz 3-as magátmérő alá nem tekernék bele coil-t.
Esetleg ez:

3 kedvelés

Köszi, bár a felső videót már láttam, szerintem tuti rossz huzalt használok, túl vékony

5 kedvelés

Szia! Én sem találtam még ebben rációt mi okozza ezt. Ugyanúgy tekerek, ugyanaz a tank, huzal, liquid, mod, watt, vatta. Egyik pattog, másik nem. Gondolkodtam, hogy befaragok egy ilyesmit a driptip alá, ha nagyon pattogósra veszi a műsort. Vannak itt okosabbak nálam lehet, hogy ők tudják.

4 kedvelés

Milyen arányú liquidet használsz?

3 kedvelés

50/50

4 kedvelés

Mindig a kicsit lazább Bpmods alkotásaim pattognak jobban.

6 kedvelés

Szia! A BP Mods vatta hány diaméteres? Az lesz kevés szerintem. :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Kicsit ingadozó az átmérője a BP-knek, illetve hát “formálható”.

5 kedvelés

2.5, olyat is raktam az olyan coilba, illetve a tekert 3-as coilba meg 3asat

1 kedvelés

Akkor valószínűleg vagy túl van pödörve, vagy amit @Zoli76 írt, hogy picit csalóka a vatta. A 3-as mag jó lesz bele, de a vattán igazíts.

6 kedvelés

lehet az a baj, hogy nem tri-core-os huzalból van a tekercs?

3 kedvelés

Az nem baj. Ha köpköd akkor a vatta kevés a tekercsben.

7 kedvelés

pedig elég passzosnak érzem

4 kedvelés

Köszönöm szépen a segítségeket!
Végül maradtam a 2.5-ös méretnél, viszont jobban egymáshoz igazítottam a tekercs hurkait illetve jobban szétborzoltam a vatta végeket. Úgy tűnik, hogy ezzel megoldódott a probléma 50/50 liquid esetén 26W-on 0.41es ellenállás mellett.

8 kedvelés

Jó lesz az. A BpMods hajlamos vékonyodni, ha cincálva van. Vissza kell zömíteni :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Én azért megjegyezném ,hogy nagyon finom ,ha pattog az a fránya Liquid a tekerésen :joy:
Tocsogjon …:heart:

6 kedvelés

Nálam is “pattog” mostan a pijonyír RTA. (de, csak ha nyomom a tűzgombot) :wink:

6 kedvelés

Engem lőtt már szájba úgy, hogy nem kapott mandinerbe gellert a Ming belső falán… :pleading_face:

5 kedvelés