Segítséget szeretnék kérni, a címben található RTA-hoz.
A problémám az, hogy hiába rakom be jól véleményem szerin a coil-t, ügyelek a lábak hosszára, a vattázásra mégis szinte “pattog” a liquid amikor szívni akarom, mint a sercegő olaj. Csatoltam a képeket, hogy milyen coil-okkal próbálkoztam, illetve még azzal is, hogy a ssl316-ost áttekertem 3-as magátmérőre.
Kb 0,48as ellenállást kapok, viszont amikor felviszem 40W-ra a teljesítményt mert itt kezd már igazán íze lenni, pattog a liquid “szikra” a számba (nem szürcsög)
Másfajta coil-t kéne használnom? Vattából BP pro cottont használok. Mit ronthatok el?
Ti találkoztatok már hasonlóval?
UI: 50/50 és 60/40-és liquiddel is próbáltam.
Szia! Én sem találtam még ebben rációt mi okozza ezt. Ugyanúgy tekerek, ugyanaz a tank, huzal, liquid, mod, watt, vatta. Egyik pattog, másik nem. Gondolkodtam, hogy befaragok egy ilyesmit a driptip alá, ha nagyon pattogósra veszi a műsort. Vannak itt okosabbak nálam lehet, hogy ők tudják.
Köszönöm szépen a segítségeket!
Végül maradtam a 2.5-ös méretnél, viszont jobban egymáshoz igazítottam a tekercs hurkait illetve jobban szétborzoltam a vatta végeket. Úgy tűnik, hogy ezzel megoldódott a probléma 50/50 liquid esetén 26W-on 0.41es ellenállás mellett.