Üdvözlök mindenkit a vaperina.cc közösségében, ez az első posztom.
Teljesen új vagyok a vape-k világában, eddig csak eldobható készülékeket használtam, de nagyon ráuntam, hogy sosincs az az íz amit szeretnék, folyamatosan változó kínálat, a gyártók már az eget is lehazudták a készülékek jellemzőiről, és persze, hogy nem találtam sosem nikotinmentes változatot, ez volt most a fő szempont.
Szóval hirtelen felindulásból megrendeltem az első kis készülékemet. Arra törekedtem, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a beüzemelés, liquid töltés és maga a készülék is.
Készülék: OVXVA NeXLIM GO Kiegészítők: 3 db 0.6 ohm Oxva Nexlim porlasztó Shortfillek:
FCUKIN FLAVA Freezy Grape 100 ml
Tribal Force Blood Red 50 ml
Tribal Force Lemon Splash 50 ml
LIQUIDEO Wpuff Flavors Fruits Rouges 50 ml
Az utolsó csak az ingyenes szállítás miatt került a kosaramba.
Az eldobhatósok között ízre a szőlő volt az egyik kedvenc, az ananászos ízek is tetszettek, illetve a banánosak is.
Citromosat még nem próbáltam, de tetszett, hogy ez egy díjnyertes íz. (TF Lemon Splash)
Mit gondoltok, ez a szett hozni fogja azt a minőséget gőz és íz élményben, mint amit megszoktam az utóbbi 1-2 évben az eldobhatós készülékektől? Remélem nem lesz csalódás, sőt inkább felülmúlja az eddigieket
Ha beválik ez a készülék és az ízek, a későbbiekben jobban elmerülök majd benne, szeretném majd magam készíteni koncentrátumból és alapból a keverékeket, és egy “komolyabb” készülékre is beruházni, de belépő kategóriaként ezzel tervezem az indítást az első néhány hónapban.
Hali!
Elég jó első szett.
Majd ügyelj rá, hogy legyen mindig tartalék pod fej otthon. Esetleges meghibásodás, elhasználódás esetére.
Valahol el kell kezdeni az eldobhatós elhagyása után. Csak így tovább!
Köszönöm szépen. Gyárilag jár egy darab 0.8 ohmos fej is a készülékhez, ezen felül rendeltem még három 0.6 ohmos, feltételezem ez jobban fog azért fogyni mint a 0.8-as. Kitapasztalom, hogy nekem melyik a szimpatikusabb. A fent említett ízeket esetleg ismeri valaki? Keresőben próbáltam nézelődni, de nem sokat találtam
A Tribal Force Ízeivel biztosan elégedett leszel,mivel a 2 legjobb ízt választottad! Nekem is mindig van belőlük,nagyon szeretem őket! A gépről nem tudok nyilatkozni,mert nem ismerem,de az Oxva híres a nagyon jó íz visszadásról!Biztos nem lősz mellé vele.Nagyon jó úton haladsz!
Nagyon köszönöm, ez megnyugtató, hogy valószínű jó ízeket választottam.
Elképzelhető, hogy megüti a 20-40k slukkos eldobható “csodák” szintjét, mind ízben mint füstben?
Nagyon örülnék neki, pláne, ha még felül is múlja
Az ízekel biztosan nem lessz panasz,nem lessz az az elviselhetetlen hűsités bennük mint az eldobhatósakban!A Lemon Splash biztos ízleni fog,mert finom édes citrom(valósághű!),és nagyon minimális hűsités van benne.A Blood Red pedig kicsit erősebb hűsitéssel nagyon finom piros gyümis ízű! És speciel nem szeretem az eldobhatókat,mert mind elviselhetetlen hűsitéssel rendelkezik.
Köszönöm szépen a megnyugtatást!
Általában mennyi idő alatt futnak be a rendelések a vapevo pont com oldalról, valakinek van esetleg tapasztalta? bankkártyás fizetés esetén, Franciaországból küldik GLS-el.
Éjszaka rendeltem és fizettem ki.
Már alig várom, hogy teszteljem, és belépjek ebbe az “új világba”
Ha megérkezett, mindenképp jövök beszámolóval az ízekről és a készülékekről is képekkel, bár csak az eldobható podokhoz tudom majd hasonlítani.
Hát, nem tudom…mindenki a túlízesített eldobhatókról beszélt eddig. Ebből kiindulva a saját keverés, gyárilag ajánlott aroma %-kal nem gondolom, hogy eléri az eldobhatók brutáltömény ízét
GPT ezt írta a hozzászólásodra (lehet, hogy kicsit túlbuzgó vagyok )
Az OXVA + prémium liquid (Tribal Force, FCUKIN FLAVA) kombóval nagyon közel kerülhetsz ugyanahhoz az intenzitáshoz, csak finomabb, természetesebb, valódibb ízprofillal.
Ez azért lehetséges, mert:
A podod (NeXLIM GO) sokkal jobb ízvisszaadásra képes, mint bármelyik eldobható — jobb coil, nagyobb teljesítmény, pontosabb levegőzés.
A prémium likvidek (mint a Tribal Force vagy FCUKIN FLAVA) a maláj és francia gyártók „high flavour concentration” vonalát képviselik – ez sokkal ízesebb, mint egy átlag DIY keverés.
Ha kicsit BOOST módra váltasz, az ízek még intenzívebbek lesznek, különösen 0.6 Ω patronnal.
Összefoglalva:
Az eldobható „brutálízű” élményt túl cukrozott, hűsített aromák adják.
Te most tartósan élvezhető, intenzív, de természetesebb ízvilágot kapsz.
A különbség inkább minőségben, mint töménységben lesz — de nem fogod hiányolni az ízt, sőt: sokan utána már vissza se tudnak térni az eldobhatókhoz, mert azok „túl műnek” érződnek.
A fent említett ízeket én nem ismerem, de a FCUKIN Flava-tól régebben kóstoltam a Freezy mangósat. Ízre és legfőképp a hűsítésre nem lehet panasz. Nekem sok volt, az vetekszik az eldobhatósok hűsítés fokával.
Az a közös bennünk az AI-val, hogy egyikünk sem szívott eldobhatót , ergo csak hallomásból van véleményünk. Te majd megmondod mikor tesztelted, hogy melyikünk tévedett
Én is ezen a gondolaton vagyok , szerintem sem fogja ízben elérni .. gőzben igen , de ízben szerintem az eldobhatós eléggé a toppon van ..izfokozok adalékok .. túl tolt minden is. .