Sziasztok! Tervezem megvenni az első vapemet, de minnél többet olvastam a témában, annál jobban el vagyok veszve.
20 év cigi után 5 éve áttértem a Glo-ra. Rendes cigiből napi 1 doboz, a Glo-ból napi 1,5 doboz volt az adagom, de mióta a Veo-ban megfelezték a töltetet azóta azon kapom magam, hogy napi 2-2,5 doboz is elmegy. Az ilyen shady Poco, Elfbar, stb. cuccokban nem tudok megbízni, hiába ajánlgatják jobbról-balról.
Dr. AI szerint jobban járnék - főleg anyagilag; havi 130+ ezret elfüstölni azért nem kicsit luxi manapság - ha áttérnék a liquides e-cigire. A fogyasztási szokásaim alapján a Vaporesso Luxe Xr Max 2 vagy az XROS Pro 2-t ajánlotta. A Max 2 mellé GTX 0.8ohm porlasztót, Luxe Xr MTL tankot és 18-20mg/ml nikotintartalmú dohány vagy semleges ízű liquidet írt a bevásárlólistára.
Ha az XROS Pro 2-t venném akkor meg hozzávaló XROS 0.8ohm pótfejet és a fentebb említett liquidet.
Meg magyarázott valamit a nikotinsó (NicSalt) kapcsán, amit itthon nem is lehet kapni, de rendeljem meg az általa javasolt webshopról ami nem is létezik már. ![]()
Sok mindenre jó az AI, de nyilván annyira megbízható csk mintha a szomszéd Manci nénivel társalognék, ezért szeretném ha valaki olyan aki tényleg vágja a témát tudna egy kicsit segíteni és megerősíteni ebben.
Hol tudok ilyen cucmókat személyesen Budapesten vásárolni? Réges-régen még minden 3. trafik tartott ilyen cuccokat, de manapság már nem találkozom velük sehol. A webes rendeléstől kicsit ódzkodom, nehogy összerendeljek egymással nem kompatibilis dolgokat.
Ha mindenképp marad a web akkor honnan rendeljek ami nem scam és nem valami hamisítványt kapok utána?
A 0.8ohm GTX porlasztónál / pótfejnél nem lenne jobb 1ohm vagy 1.2ohm ellenállásút vennem?
Szeretném ha valamilyen íze is lenne a füstölésemnek - hozzászoktam már ezekhez az édes bogyósgyümölcsös Veokhoz. Azt hogy oldjam meg? Készen tudom, hogy már nem lehet kapni nikotinos ízesítettet, de valahogy mások is megoldják.
Köszi szépen a segítséget előre is! ![]()