Hopp,egy bolt, ahol még nem vettem semmit…#@&&!!
Napok óta viszkető érzés gyötör (a jobb kezem ujjait), bizonyos SBS motyók láttán ez erősödik. Nem egyszerűsítetted a gyógyulás folyamatát.(nini, SS Brunhilde! )
Miért vezeted félre? SM-en per pillanat az innokin z80+Pioneer v1.5 összesen 110$+10$ szállítás, de még az említett Steam Crave tankkal is 100$-ra jön ki! Azt felejted el, hogy az első rendeléskor még nem ad a shop kedvezményes árakat…szóval ne azzal számoljál ajánlásnál. PEACE
Szívesen!
És van náluk Hera. Azt hiszem szerelmes vagyok
Megvan milyen modot kell vennem
Na, látom jól kicsesztem mindenkivel, hogy rátaláltam erre a vape klub shopra Újabb hely ahol pénzt lehet hagyni, van is kínálat és kiszállítják ide is.
Hmmm… hát nem ma kezdtem,bocsi
Azért ez is áthidalható probléma.
Ettől még tény amit írtam De ha gondolod ajánld fel, hogy megveszed számára kedvezménnyel (ő utal neked) és a címére szállíttatod. Na, ez már áthidalt megoldás
Azért ezek a tankok egy ligában játszanak, a v4/v5 egy kicsit(!) minőségibb érzet, de mindegyik viszonylag precízen, jól összerakott darab, nem a kínai piac legalja. Leginkább a személyes preferencia dönt, de azért egy Classic mtl-Bishop összehasonlításnál nem érzek minőségi ugrást(meg úgy semmiféle ugrást se, de mindegy ). Meg abból szemezgettem, ami készleten van.
-későbbi nézeteltérések elkerülése végett, egy fanatikus Steam Crave Classic mtl felhasználó…-
Szerintem ez a rész nagyon szubjektív, egy megoldás van: venni és kipróbálni. Nekem nem jött át a bishop, meg még sok másik tank sem, ami másoknak igen. Nincs ezzel semmi baj, ez a 15-25k közötti kategória minőségben és tudásban nagyon hasonló, mindegyik jó lehet. Meg rossz is.
Nekem mondod, a világ összes pénzét is el lehetne verni . Még most is viaskodok magammal, lehet hogy győz az ésszerűség(nem lesz SBS. Vagy igen!)
Én impulzus vásárló vagyok, emelett van egy olyan rossz tulajdonságom, hogyha megtetszik valami, akkor az lesz. Pont. Lehet erőt veszek magamon és nem 1 héten belül, ami a jellemzőbb, de ha ott a szög az agyban, nem múlik és a végén megadom magamat úgyis, mert gyenge vagyok.
Az, hogy beláttad nem ezen a téren van értelme erősködni, az nem jelent gyengeséget! Inkább gyengédséget. Gyengéden bánsz magaddal. Miért lenne ez gond?
Ja, nincs itt semmi gond.
Akkor ismered a problémát. Ugyan NINCS rá szükségem, viszont tetszik is, jó is lenne, tudnám is használni, egyetlen szerencsém,hogy ami per pill.nagggggyon szimpatikus,az 18650 én meg eléggé elcsúsztam a 21700 vonal felé. De előbb-utóbb elgyengülök
Mindig belerakom. Kivétel nélkül…de, ha valakinek kellene, csak szóljon, viheti akár ingyen is…
Majd ha megyek Hajdúszoboszlóra…
Amúgy, gondolom, mi lehet a baj vele. Van az a rész ami rá jön a deckre. Az aminek az oldalán van az a 2 lyuk amin latszik ki a vatta. Sztem annak a szélén lévő tömítő gyűrű a ludas… mert az eléggé könnyen a helyére megy, sőt, szinte játszik benne…
Igen. Persze h meg van.
Szép,szép,de ez nem DL Ahogy írtad te átálltál