@Raspberryprincess , úgy néz ki megtaláltuk a tankodat. Egyáltalán nem megfolyós, könnyen építhető, nem okád hatalmas gőzfelhőt, jók az ízei, pofás tank szerintem is.
Csak azt döntsd el v4 vagy v5 tetszik jobban és shop-ot kell találni ahol kapható…ezeket legalább gyártják még.
Sajna 16k alatt nem találtam pico-t máshol, szóval én s.o.s rendelném sourcemore-ról mert 3hét múlva megáll ott 2hétre az élet a kínai újév miatt.
Na, ebből a szlovák shopból szállítanak EUba/hozzánk…ha ezt mind megrendeled akkor 100EUR felett ingyen! Ez így összesen 103,70 Eur.
Használd a google oldalfordítót az oldalon.
Én más vattát használok mint ami a shopban van…lehet más majd ajánl olcsó jót innen.
Azt írják ha a célország esetleg nem jelölhető ki a rendelésnél csak jelezd nekik és beteszik egyből.
És ez jobb a pico-nál ugye?
Pont azon gondolkoztam hogy ha már jövő hónap akkor ne feltétlen a legeslegolcsóbb mod legyen…
Még a geekvape aegis modokat néztem, csak nem túl szépek
Nekem van régebbi pico-m és ez a swag2 is. A swag 2 mtl-hez totál megfelelő. Vedd amelyik jobban tetszik, pl amelyik szerinted színben jobban passzol a választott tankhoz és a stílusodhoz.
Swag-ban van egy pulzáló (pulse) üzemmód ami számomra nagyon jó hatást ad
Van itt kérem miből választani ha kicsit szélesebbre nyílik a buksza
Mondjuk ebből a shopból még nem rendeltem, nem ismertem. Gondolom mert nem kerestem olyanra ami miatt találatot dobott volna rá a google. De pozitív, hogy van működő fb csoportjuk 3.3E taggal, telefonos elérhetőség, nem csak email
Nagyon jó a Solo főleg melóba. Ha tudsz 1-es szériát beszerezni az tud mindent is. Sajna a 2-es chippje le van butítva. Ami azt jelenti nem tud TC-t ill. csak fél vattos léptetési rendszere van. Viszont könnyebb és gyorsabban kopik. Ha ezek a részletek nem fontosak akkor nyugodtan veheted a 2-est is.
Csak hogy kicsit még én is kavarjak a lehetőségek végtelen tárházán…
Ha nem annyira sietős a beszerzés, akkor mod+ tank sourcemore(nagyot nyel, túllép a kínai rendelés gondolatán)- egy Innokin z80+ Steam crave classic mtl/Pioneer v1.5+ tekerőkészlet cc.80USD postával, a keret fennmaradó részéből pedig célozz meg egy EU webshopot, némi aroma,akku,huzal,miegymás. Így nem borul nagyot a megcélzott keret és sokkal nagyobb a merítés a cuccok között
Szia! Z80 nem rossz bár megbízhatóságról még nem lehet beszélni. Viszont a említett két tank a már ajánlott Bishop, V4,V5 tankokhoz viszonyítva visszalépés.