Első (majd később a második 😁)mtl rta

@Raspberryprincess , úgy néz ki megtaláltuk a tankodat. Egyáltalán nem megfolyós, könnyen építhető, nem okád hatalmas gőzfelhőt, jók az ízei, pofás tank szerintem is.
Csak azt döntsd el v4 vagy v5 tetszik jobban és shop-ot kell találni ahol kapható…ezeket legalább gyártják még.

Sajna 16k alatt nem találtam pico-t máshol, szóval én s.o.s rendelném sourcemore-ról mert 3hét múlva megáll ott 2hétre az élet a kínai újév miatt.

Köszi, de lehet hogy jó is ha várok egy kicsit és nem a hónap végi költségvetésből kell kihozni a cuccot:)

Na, ebből a szlovák shopból szállítanak EUba/hozzánk…ha ezt mind megrendeled akkor 100EUR felett ingyen! Ez így összesen 103,70 Eur.
Használd a google oldalfordítót az oldalon.

Mod: Eleaf iStick Pico 2 75W mod van raktáron vapeklub.sk

Tank: Az Exvape Expromizer V5 MTL RTA-t azonnal elküldjük vapeklub.sk

2db Akku: LG HG2 18650 3000 mAh monočlánok na vapeklub.sk

Töltő: Golisi Needle 2 – 2 nyílású töltő – VAPEKLUB.SK

Huzal: Kanthal A1 huzal Vandy Vape - 10m (28ga) VAPEKLUB.SK

Tekerősegéd: Cievka – tŕnik na motanie vape špirálok (coil jig) - vapeklub

Én más vattát használok mint ami a shopban van…lehet más majd ajánl olcsó jót innen.
Azt írják ha a célország esetleg nem jelölhető ki a rendelésnél csak jelezd nekik és beteszik egyből.

3 kedvelés

Akkor mégse kell másfél hónapot várnom…
Amint jön a fizu rendelem is.
Nagyon rendes tőled hogy így összeszedted nekem, köszi:)

Én mondjuk ilyen mod-ot IS használok…ebből is van pár csajos szín, az ára is hasonló…ha gondolod nézz rájuk: Vaporesso Swag 2 80W mod vapeklub.sk

Igazán szívesen!..pláne mivel szeretem a raspberry-t :slight_smile:

És ez jobb a pico-nál ugye?
Pont azon gondolkoztam hogy ha már jövő hónap akkor ne feltétlen a legeslegolcsóbb mod legyen…
Még a geekvape aegis modokat néztem, csak nem túl szépek :grin:

Kb ugyanaz a kategória. Kupakra kell vigyázni az tud kopni, de tök jó rücsis a felülete.

Nekem van régebbi pico-m és ez a swag2 is. A swag 2 mtl-hez totál megfelelő. Vedd amelyik jobban tetszik, pl amelyik szerinted színben jobban passzol a választott tankhoz és a stílusodhoz.
Swag-ban van egy pulzáló (pulse) üzemmód ami számomra nagyon jó hatást ad

2 kedvelés

Hát igen, nekem solom volt, nem az a csajos darab.

2 kedvelés

Ezt viszont szerettem…

Ezt is…

Ez is volt (párszor)…

Ez is volt…

3 kedvelés

Van itt kérem miből választani ha kicsit szélesebbre nyílik a buksza :slight_smile:
Mondjuk ebből a shopból még nem rendeltem, nem ismertem. Gondolom mert nem kerestem olyanra ami miatt találatot dobott volna rá a google. De pozitív, hogy van működő fb csoportjuk 3.3E taggal, telefonos elérhetőség, nem csak email

2 kedvelés

Hát azt írta, akár kicsit többet is. :grin:

Ezek mind verik nálam a swagot és a picot is.

Egy kis nosztalgia…

2 kedvelés

Nézd, ez milyen teljesítményre?
50 € fölé nem mennék, de ha ez minőségibb mint a pico vagy a swag akkor még belefér. Sajnos a 60-65 már sok lenne.

1 kedvelés

…nem túl szép, de a ronda azért nem ilyen…:grimacing:

3 kedvelés

Nagyon jó a Solo főleg melóba. Ha tudsz 1-es szériát beszerezni az tud mindent is. Sajna a 2-es chippje le van butítva. Ami azt jelenti nem tud TC-t ill. csak fél vattos léptetési rendszere van. Viszont könnyebb és gyorsabban kopik. Ha ezek a részletek nem fontosak akkor nyugodtan veheted a 2-est is.

3 kedvelés

Nekem több bajom is volt a soloval:

• nagy és vastag, talán még egy 30mm-es tank is rámegy, így egy 22mm-es tank bénán néz ki rajta. Szerintem.
  • az előlapja, a kijelző síkban van és kényes, hamar összekarcolódik

A csíp jó volt benne, azzal nem volt baj.

Van 1 széria is…

1 kedvelés

Csak hogy kicsit még én is kavarjak a lehetőségek végtelen tárházán…
Ha nem annyira sietős a beszerzés, akkor mod+ tank sourcemore(nagyot nyel, túllép a kínai rendelés gondolatán)- egy Innokin z80+ Steam crave classic mtl/Pioneer v1.5+ tekerőkészlet cc.80USD postával, a keret fennmaradó részéből pedig célozz meg egy EU webshopot, némi aroma,akku,huzal,miegymás. Így nem borul nagyot a megcélzott keret és sokkal nagyobb a merítés a cuccok között

3 kedvelés

Vagy nézz körbe a djvape.co.uk -n, 2 hét a szállítás, van 10%-os kupon, így megvan a freeshipping, sok cucc van.

1 kedvelés

Szia! Z80 nem rossz bár megbízhatóságról még nem lehet beszélni. Viszont a említett két tank a már ajánlott Bishop, V4,V5 tankokhoz viszonyítva visszalépés.

2 kedvelés