Ez melyik márka, milyen modell?
mondjuk a 3 tank az nem kevés…ki nem néztem belőle. 11éve mikor még az ekkora akkut használtam 2db-ot kellet tenni a csőmodba hogy bírjon 1 napot 5-6 Watton
A mod: Ultroner mini stick,. A tank: Pioneer V1,5
Azt olvastam kezdőknek nem való a mechanical mod…
A tank hiába világszám sajnos a célzott büdzséhez drága (24k)
Kár érte, de kezdésnek akkor sem szeretnék egy vagyont belefektetni.
Ez igaz! Azonban ez védelemmel ellátott. Félmecha. Ez a kategória neve. Gyakorlatilag mechanikus mod, hozzánemértőknek. Nem véletlen választás volt!
Igen, de csak úgy mondanám, ha még egyszer születhetnék, csak Bááájjjjkkkkáááá-t vennék!
Meg spórolhatnám magamnak a felesleges köröket!
És akkor ezt úgy használod hogy csak rárakod a tankot és nem állítgatsz semmit? Nem látok rajta gombokat.
Igen. Egy gomb van rajta, ami a tűzgomb. Ha csökken az íz akkor merül az akksi. Rém egyszerű, semmi hangulatvilágítás, nyugtató zene, apró pici színes számok vagy bármi. On/Off. Viszont cserébe nagyon pici, cserélhető akksis,és szerintem csajosan szép, elegáns.
keresztben is befér egy 18650es akkutartóba
Visszatettem rá a párom által használt tankot, meg mellé tettem két teljesen hagyományos méretekkel rendelkező szettet. Csak, hogy legyen tényleges viszonyítási alap.
Szép de nekem jó a pico.
Ezt néztem ki, már csak tank kell hozzá.
Ugyanezen az oldalon melyik tankot javasolnátok? Nem szeretnék két helyről rendelni.
Azt tudod, hogy innen nem szállítanak hozzánk ugye? Csak szlovák csomagautomatába. Viszont többünknek van itt kedvezménye.
10 csajból 9.5 ezt a pico-t választja
Szabi videóját nézd meg az enter előtt! https://www.youtube.com/watch?v=nsPb5fqok4c
Akkor ez sajnos kilőve. Nem tudok a határig menni csak hogy átvegyem:/
Jól van na… előfordulhat h neked volt igazad a csajos kivitelnél még az elején, de mentségemre szóljon hogy eddig csak acélszürke meg halálfejes podjaim vannak. Nem árt egy kis változatosság.
Van olyan üzlet ami jó és szállít is ide?