Első (majd később a második 😁)mtl rta

Ez melyik márka, milyen modell?

:open_mouth: mondjuk a 3 tank az nem kevés…ki nem néztem belőle. 11éve mikor még az ekkora akkut használtam 2db-ot kellet tenni a csőmodba :smiley: hogy bírjon 1 napot 5-6 Watton

A mod: Ultroner mini stick,. A tank: Pioneer V1,5

Azt olvastam kezdőknek nem való a mechanical mod…

A tank hiába világszám sajnos a célzott büdzséhez drága (24k)

Kár érte, de kezdésnek akkor sem szeretnék egy vagyont belefektetni.

Ez igaz! Azonban ez védelemmel ellátott. Félmecha. Ez a kategória neve. Gyakorlatilag mechanikus mod, hozzánemértőknek. Nem véletlen választás volt! :joy::joy:

Ilyen akksikkal van használatban

Igen, de csak úgy mondanám, ha még egyszer születhetnék, csak Bááájjjjkkkkáááá-t vennék! :wink::+1:
Meg spórolhatnám magamnak a felesleges köröket! :rofl:

1 kedvelés

És akkor ezt úgy használod hogy csak rárakod a tankot és nem állítgatsz semmit? Nem látok rajta gombokat.

Igen. Egy gomb van rajta, ami a tűzgomb. Ha csökken az íz akkor merül az akksi. Rém egyszerű, semmi hangulatvilágítás, nyugtató zene, apró pici színes számok vagy bármi. On/Off. Viszont cserébe nagyon pici, cserélhető akksis,és szerintem csajosan szép, elegáns.

keresztben is befér egy 18650es akkutartóba :smiling_imp::grinning::joy:

Visszatettem rá a párom által használt tankot, meg mellé tettem két teljesen hagyományos méretekkel rendelkező szettet. Csak, hogy legyen tényleges viszonyítási alap.

4 kedvelés

Szép de nekem jó a pico.
Ezt néztem ki, már csak tank kell hozzá.

Ugyanezen az oldalon melyik tankot javasolnátok? Nem szeretnék két helyről rendelni.

4 kedvelés

Azt tudod, hogy innen nem szállítanak hozzánk ugye? Csak szlovák csomagautomatába. Viszont többünknek van itt kedvezménye.

10 csajból 9.5 ezt a pico-t választja :grinning::+1:

Szabi videóját nézd meg az enter előtt! https://www.youtube.com/watch?v=nsPb5fqok4c

1 kedvelés

Akkor ez sajnos kilőve. Nem tudok a határig menni csak hogy átvegyem:/

Jól van na… előfordulhat h neked volt igazad a csajos kivitelnél még az elején, de mentségemre szóljon hogy eddig csak acélszürke meg halálfejes podjaim vannak. Nem árt egy kis változatosság.:smiley:

1 kedvelés

Van olyan üzlet ami jó és szállít is ide?