Angol verzió nincs?
Nagyon nem vagyok jóban a szláv nyelvekkel.
Amúgy az eleaf modokat már néztem, tetszenek. Amit még néztem az ez: https://eliq.hu/termek/lost-vape-grus-mod/
Attól eltekintve hogy egy drágább magyar oldal, mi a véleményed róla?
Szerintem ha rám hallgatsz Grust elfelejted! Állítsd át magyar nyelvre. Jó az!
A Pico eszméletlen módon kopott nálam, plusz a tűzgomb is kotyogott, ezt pedig 8 év alatt sem sikerült megszokni. A Hera-n a gombok nyomásra is olyan érzetet keltenek, hogy nagyon össze van rakva. Az akkufedélen lévő nyílások miatt sosem lesz olyan, mint a Pico-nál, hogy meleg lenne a mod, mert tud hova hűlni. Bár ugyanúgy 22mm-es tankok férnek a Hera-ra, de sokkal esztétikusabb hatást kelt az a kis “beugró” elem az elején, mint a Pico-n az akksikupak. No meg nincs olyan sok menet sem, mint a Pico akksikupakján, iyg könnyen cserélhető az akku is. Senkit nem akarok megbántani, úgy látszik csupán nekem nem jött át ez a Pico hullám.
A véleményem szubjektív mivoltát kérem előtérbe helyezni. Nem szidom a Pico-t, teszi a dolgát, nekem is volt, nem is egy, több esélyt is kapott mégsem lett maradós.
Hja a kis pico… Nekem az volt az első cserélhető akkus módom, ezért örök bérlete van a szívemben. A kopását meg úgy fogom fel, hogy szinte rusztikus lett tőle…
Jogos, nem mindenkinek jön át a Pico. Föleg ha belefutott clónba. Nekem bejön. Az egyik legmegbízhatóbb chip van benne. Fém ház, kis méret. Normál használat mellett másfél év után kezdett a Pico felirat halványodni. Liquid belefolyt szétkap, kitakarít és gól. 10k körül nincs jobb a piacon szerintem.
Mindegyiknek van rajongótábora, ezért is kár lenne rosszat mondani róla. Tartós az tény, mert még hibás Pico-val nem igazán találkoztam. Minden más szubjektív.
A 21700as pico-m még megvan…inkább kopjon el nálam minthogy 10k alatt eladjam. Nagyon zsebbarát, de az akkukezelése messze nem a top…gondolom az újakkal ilyen gond nincs mert nem olvasok kritikákat.
Nekem a picoval egy bajom volt, a kupak az aksinál. Fél év alatt szétnyaltam a menetét.
Aztán 1x esett és elferdült az egész teteje és kukásodott.
Biztos jó cucc, csak nem kellően hülyebiztos.
Így igaz minden szubjektív.
Most írtad a lényeget! Fél év leesett, kuka 10k. Veszel egy másikat és szájé. 50k-100k mod is lehet kuka ha úgy esik, csak az lehet mélyebben megérintene.
Ki akarsz készíteni
Én csak egy zsák pénzre emlékszem, hogy azt akartad, erőszakosan
Na szép! Így sajnálja meg az ember a hajléktalan munkanélkülit
Karácsony már nyugiban telt?
Persze, még pakoltuk az utolsó dobozokat
Akkor a mod legyen pico, a tank még nem biztos…
Szerintem ez elég csajos. Sallangmentes. A mod on/off, a kazán meg egy gasztromester mérnök találmánya szerintem. A kettő együtt kb 40 ezer.Akciósan olcsóbb. Színekkel természetesen lehet játszani, ezt csak úgy összeraktam. A mod-ot a párom használja.
De az már jó!
Ööö…lényegnek az aksifedőt szántam, nem a pofára esést, mert az telibe az én bűnöm volt.
Nem merül le “5 slukk után” az a 18350es akku?
Nálam bírja fél napig. Na jó az nem sokat mond, mondjuk 3 tank tuti
Nagyon nem. Én is ettöl féltem, de páromnak egy napot kibír. Nálam mondjuk nem bírná addig.