Első (majd később a második 😁)mtl rta

Angol verzió nincs?
Nagyon nem vagyok jóban a szláv nyelvekkel.
Amúgy az eleaf modokat már néztem, tetszenek. Amit még néztem az ez: https://eliq.hu/termek/lost-vape-grus-mod/
Attól eltekintve hogy egy drágább magyar oldal, mi a véleményed róla?

1 kedvelés

Szerintem ha rám hallgatsz Grust elfelejted! Állítsd át magyar nyelvre. Jó az!

1 kedvelés

A Pico eszméletlen módon kopott nálam, plusz a tűzgomb is kotyogott, ezt pedig 8 év alatt sem sikerült megszokni. A Hera-n a gombok nyomásra is olyan érzetet keltenek, hogy nagyon össze van rakva. Az akkufedélen lévő nyílások miatt sosem lesz olyan, mint a Pico-nál, hogy meleg lenne a mod, mert tud hova hűlni. Bár ugyanúgy 22mm-es tankok férnek a Hera-ra, de sokkal esztétikusabb hatást kelt az a kis “beugró” elem az elején, mint a Pico-n az akksikupak. No meg nincs olyan sok menet sem, mint a Pico akksikupakján, iyg könnyen cserélhető az akku is. Senkit nem akarok megbántani, úgy látszik csupán nekem nem jött át ez a Pico hullám. :slightly_smiling_face:

A véleményem szubjektív mivoltát kérem előtérbe helyezni. Nem szidom a Pico-t, teszi a dolgát, nekem is volt, nem is egy, több esélyt is kapott mégsem lett maradós. :slightly_smiling_face::woman_shrugging:

5 kedvelés

Hja a kis pico… Nekem az volt az első cserélhető akkus módom, ezért örök bérlete van a szívemben. A kopását meg úgy fogom fel, hogy szinte rusztikus lett tőle… :wink:

3 kedvelés

Jogos, nem mindenkinek jön át a Pico. Föleg ha belefutott clónba. Nekem bejön. Az egyik legmegbízhatóbb chip van benne. Fém ház, kis méret. Normál használat mellett másfél év után kezdett a Pico felirat halványodni. Liquid belefolyt szétkap, kitakarít és gól. 10k körül nincs jobb a piacon szerintem.

2 kedvelés

Mindegyiknek van rajongótábora, ezért is kár lenne rosszat mondani róla. :slightly_smiling_face: Tartós az tény, mert még hibás Pico-val nem igazán találkoztam. Minden más szubjektív. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

A 21700as pico-m még megvan…inkább kopjon el nálam minthogy 10k alatt eladjam. Nagyon zsebbarát, de az akkukezelése messze nem a top…gondolom az újakkal ilyen gond nincs mert nem olvasok kritikákat.

1 kedvelés

Nekem a picoval egy bajom volt, a kupak az aksinál. Fél év alatt szétnyaltam a menetét.
Aztán 1x esett és elferdült az egész teteje és kukásodott.
Biztos jó cucc, csak nem kellően hülyebiztos. :person_raising_hand:

2 kedvelés

Így igaz minden szubjektív.

1 kedvelés

Most írtad a lényeget! Fél év leesett, kuka 10k. Veszel egy másikat és szájé. 50k-100k mod is lehet kuka ha úgy esik, csak az lehet mélyebben megérintene. :shushing_face:

5 kedvelés

Ki akarsz készíteni :sweat_smile:
Én csak egy zsák pénzre emlékszem, hogy azt akartad, erőszakosan :rofl:

Na szép! Így sajnálja meg az ember a hajléktalan munkanélkülit :thinking::joy:
Karácsony már nyugiban telt?

1 kedvelés

Persze, még pakoltuk az utolsó dobozokat :sweat_smile:

Akkor a mod legyen pico, a tank még nem biztos…

Szerintem ez elég csajos. Sallangmentes. A mod on/off, a kazán meg egy gasztromester mérnök találmánya szerintem. A kettő együtt kb 40 ezer.Akciósan olcsóbb. Színekkel természetesen lehet játszani, ezt csak úgy összeraktam. A mod-ot a párom használja.

3 kedvelés

De az már jó! :slightly_smiling_face:

Ööö…lényegnek az aksifedőt szántam, nem a pofára esést, mert az telibe az én bűnöm volt.

1 kedvelés

Nem merül le “5 slukk után” az a 18350es akku? :thinking: :smiling_imp:

Nálam bírja fél napig. Na jó az nem sokat mond, mondjuk 3 tank tuti

2 kedvelés

Nagyon nem. Én is ettöl féltem, de páromnak egy napot kibír. Nálam mondjuk nem bírná addig.:joy: