Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ti is tapasztaltátok-e már az E-Liquidtradikról rendelt alapról, hogy kaparja a torkotokat?
Vagy ez az aromának tudható be?
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ti is tapasztaltátok-e már az E-Liquidtradikról rendelt alapról, hogy kaparja a torkotokat?
Vagy ez az aromának tudható be?
Szia!
Én nem tőlük rendelek alapot, de csípős, kaparós likvid esetén a megoldás:
https://vaperina.cc/t/csipos-kaparos-liquidek/2684/6?u=viktor_hajdu
Ha pedig a nikotin tartalom túl magas, akkor egy kis hígítás lesz a kulcs.
Uuu, erről a videóról el is feledkeztem.
Pedig már talán egyszer csináltam is
Kösziii
3mg-os nikotin tartalmú
Akkor nem hiszem, hogy túl erős lenne. Jó vákumozást!
Én sem az erősségre tippeltem, mert eddig is 3mg-osat szívtam.
Viszont innen még nem rendeltem, csak most mert találtam tetszetős aromát ott.
És be rendeltem belőle 1 litert
Semmi pánik, a vákumozás helyre fogja hozni a dolgot!
És szellőztesd is kicsit-sokat a cuccot.
Viktornál a pont. Én annyit hozzátennék, hogy rázd fel az alapot (amíg opálos nem lesz) és nyisd ki a flakont. Hadd szellőzzenek abból is ki a gázok. A liquidet meg ha kevés mennyiség akkor a vákuumozás jó ötlet, de ha ilyen 50-60-100ml-ről van szó akkor azt is tessék kiskacsóval jól megrázni (habzásig) majd kupak-cseppentőt levenni határozatlan időre. Nekem érési időszak alatt nincs is rajta kupak, csak addig teszem rá míg összevissza rázom.
Még csak 3x10mlt kevertem be belőle, kóstolásra.
Munka után megcsinálom, remélem hatásos lesz.
Köszönöm szépen nektek
Én szeretem, ha kapar, meg csíp, szóval egyszerű az életem.
Hát én inkább az ízeket élvezném
De neked akkor ez pont megfelelő lenne
Kb két órâja érkezett az alap. A szokásos, enyhe halszagú beütéssel… Melóban fel a polcra, amikor arra jàrok, rázom. Majd kupak le és szellőzés, délutànra tökéletes lesz.
Azért furcsa számomra mert amit az eliquidvg-ről meg a VU-rol rendeltem annál nem tapasztaltam ilyet , csak a VU-rol valamiért most nem tudtam semmit rendelni, nem engedte belerakni a kosárba
TPA Sweet & tart van épp bele keverve, nem tudom hogy ez mennyit határozhat
Semmi gond, előfordul az ilyen, nem azonos a minőség… De ami javítható, azt a vákum és a szellőzés meg is oldja.