Jó lesz ez így srácok, vagy sok a vatta?
Első próbálkozás, egy videót néztem!
Baszus én még el se kezdtem, de már annyi videót megnéztem már fáj.
Ne nézzed, csak csináld muszáj gyakorolni
Szia Ivett! Jól néz ki! Ha tudod mozgatni a vattát a tekerésbe anélkül, hogy el mozduljon akkor igen jó! A deck vonalában vágd le a vattát, kicsi ritkítás és mehet az itatóba!
Köszi szépen! Hát eléggé szorul, akkor veszek le belőle
Így igaz! Húzzál ki belőle!
Úgy látom kicsit vastag a vatta
Szia Beatrix! Ivett már dolgozik a probléma megoldásán! Reméljük sikeres lesz a műtét!
Igen, levettem belőle működik, csak folyik az alja, meg kell néznem, lehet hianyzik valami gumigyűrű
Igen @Elek_Segits, működik teljesen más íze van, mint a porlasztósnak, most már értem miért jobb csak még valamilyen folyás hibát el kell hárítanom alul
Azt mindenképp orvosold! Drága leves nehogy potyába végezze!
Azt hiszem, most jó lesz, följebb vettem a wattot 15-re.
Megkérdezhetem Ivett, hogy milyen tankal gyakorlatozol?
DoggyStyle 2k18, ez együtt volt a moddal, amit most vettem, gyakorolni jó, majd beruhazok később egy komolyabbra
Most olvastam nemrég, hogy a legjobb kezdő az Innokin Ares 2, hát annak is megkerik az árát!
Ez különben érdekes, ugyanazt a levest raktam bele, amit porlasztóssal nem tudtam elszívni és kapart, mint állat! Ezzel meg teljesen más ízű, lágy, kellemes és gőzös soha többé porlasztó
Na baszus, ezzel a mondattal nincs több kérdőjel benem
Hát tuti megéri a vesződséget, nem olyan nehéz mint látszik, nekem még szerszámom se volt, csak a pici csavarhúzó, amit a tankhoz kaptam! A tekerést egy körző felső hegyére tekertem (kb olyan átmérő ami kell)
És ezek,pont annak a két Vaperinának a hozzászólásai,akik még pár hete ódzkodtak az építéstől.
Nem odzkodtam soha, ez a kezdő szettem, nem szaroztam, 1 hete e cigizek
Akkor elnézést kérek,
de már többször is feltűnt,a hozzászólások olvasgatása közben,hogy a Hölgy Tagok,vélik azt az építéssel kapcsolatban,ez valami ördögtől való dolog lehet.