Egy eltűnt topcap

Sziasztok!

Sajnos utazás közben lecsavarodott a Taifun GTR-emről a topcap driptippel együtt, így sapka nélkül maradt szegény kazánom.
Tud valaki bevált helyet ahol pótolhatnám? A smokerstore oldala elég barátságtalan ebből a szempontból, a leírás szerint csak Németországon belül foglalkoznak a panaszokkal. Próbáltam pótolni egy ulton cappel, de nem passzol.
Hálás lennék bármilyen ötletért!

1 kedvelés

Szia,talán @szasza4791 tud segíteni ha más opció nincs.

5 kedvelés

Max clone van … Teljes Tank… Mást én sem találtam

4 kedvelés

Hirtelen csak ez az ötlet van.

6 kedvelés

Sziasztok!
Köszi a tippeket, először én is a klón úton indultam el, de egyszerűen nem passzolnak (még az ulton sem, ami jobb minőségű szokott lenni azért). :(((
Egy egyedi cap elkészítése jó ötlet lenne, csak nem tudok mintadarabot küldeni a méret levételéhez :confused:

1 kedvelés

Itt van csak topcap … Görög bolt … Szoktak szállítani hozzánk

6 kedvelés

Ki van fogyva sajnos

3 kedvelés

Valóban … Megörültem neki … Azt nem is néztem :joy:

3 kedvelés

Edetleg rá kérdezek a pipeline boltjában, Mannheim-ban, ha nem-e tudnának segíteni…
Szerk. Pipeline, smokestore, steampipes, ők általában egy hullámhosszon vannak, mivel mindegyik német gyártó.
De ezt csak jövő héten … ha kellene esetleg…

6 kedvelés

Az nagyon jó lenne, köszönöm!

4 kedvelés

Jó lenne egy kép róla , akár nettről is…

3 kedvelés

Nekem otthon van egy aspire nautilus kazán. Ahogy látom nagyjából egyforma a topcapje

3 kedvelés

3 kedvelés

Igen, nekem is van, de teljesen más a kialakítása

3 kedvelés

Driptip és gravírozás nélküli…driptip-et csinál neked @szasza4791 , a Gőzlérforgacsoló. Amilyet csak szeretnél …és kiváló minőségű

5 kedvelés

Ők is csak Svájcba és Németországba szállítanak

5 kedvelés

És erre az agyrémre lehet számítani EU szerte, sajnos
Egy emailt megérhet, hátha megszánnak és elküldik.

5 kedvelés
4 kedvelés

Csak USA-ba és Kanadába szállít

4 kedvelés

Nem néztem…akkor Te lehetsz a megoldás…

4 kedvelés