Sziasztok.
Nem emlékszem,hogy az ecigi.net-ről olvastam volna véleményt itt.Ha van,csak még nem láttam,bocsi
A tlc-től szoktam kész liquideket rendelni,de ennyi félét ami emitt van,még nem láttam.Mármint Dinner Lady-t.Nem is tudtam,hogy ennyi féle van(és pl.az eliquidvg-n és a liquidhallon nincs is ugye?)
Sajnos leírás egyiknél sincs.Csak felét sejtem,hogy mi lehet.Van valakinek véleménye,tapasztalata?
Elnézést,sok a kép,nem tudom lekicsinyíteni
@Donat tök gyorsan feltöltődtek a képek
5 kedvelés
És,hol vannak még gyári nikotinos liquidek?Mert az eliquidvg-s amit onnan vettem,annyira nem jön be.Az eliquidonlineshop-ost sokan dicsérik,de sokan nem.A liquidhallon minimális van.Az elektronikus-cigarettán csak nikotin mentes van,nem tudom miért(vagy csak én nem találtam)
A fasttech-en tritymillió ismeretlen van.
2 kedvelés
Nem ismerem az ízeket, nem sok Dinner Ladyt szívtam eddig. Ám meg kell kérdezzem, kell neked az a 20as niksó?
6 kedvelés
Megvallom Lemon Tart-ot szívtam csak, de iszonyat finom. Így gyanítom, a többi is finom lesz. Viszont ha neked sok a nikotin (niksó) ami benne van, akkor maga az erősség is elnyomhatja az ízt.
4 kedvelés
De hogy a kérdésre is válaszoljak, nekem úgy rémlik ez régi webshop. Nem emlékszem, hogy bárki is panaszkodott volna rá. Én még nem rendeltem innen, de ami késik, az úton van ugyebár…
5 kedvelés
sziasztok a lemon tartot szívtam én is igaz longfill formályában elég jó íze van neki le sem tudtam rakni dl ben elég gyorsan el is fogyott.A többit nem igazán kóstoltam még meg.
5 kedvelés
Én se nagyon bírtam letenni, isteni.
4 kedvelés
A 10-es nikotin nem sok.
Viszont pont a Lemon tart-ot nem igazán érzem,így azt egyenlőre nem szeretem
3 kedvelés
tán a vaporism.cz oldalán is vannak kész levesek ha jól tudom.Igaz nem vettem még ott olyat csak longfillt rendeltem már onnan.
6 kedvelés
úgy el fogyott észre sem vettem
4 kedvelés
Mindenhol azt olvastam,hogy nagyon finom.Na egyenlőre nekem semmi finom nincs benne
Egyenlőre amiket rendeltem,azokból a Pink berryt a strawberry icet a berry blast-ot érzem,ezért szeretem
5 kedvelés
De azok sem ismert gyári liquidek úgy emlékszem
2 kedvelés
mondjuk igaz én sem ismerem őket nem volt hozzá tapasztalatom csak tudom van ott is így nem tudok ajánlani ott sajnos kész levest.
4 kedvelés
@Szabolcs_Barna elég érdekes fantázianeveik vannak a liquideknek így a fordítóval(a vaposismcz-n)
2 kedvelés
Dinner ladyből eddig azt hiszem 2 ízt próbáltam, azok nagyon finomak voltak. Most is vettem 3 félét.
4 kedvelés
@anon31274546 de melyik milyen ízű azok közül amiket fotóztam?Ezek közül vettél már?Mert ezeket nem ismerem.Csak azokat,amiket nem fotóztam
3 kedvelés
@anon88785338 ezek közül sajna egyiket sem próbáltam sajna. Amit próbáltam, azok viszont finomak voltak, és intenzívek, ezért gondolom, hogy a többi is ilyen lehet.
4 kedvelés
Nagyon szívesen. Sajnos csak ennyit tudok mondani a Ladykről, a cégről pedig semmit.
3 kedvelés