Ecigishop.net

Sziasztok! Ebben a nehéz és egyre lehetetlenebb helyzetben valaki rendelt mostanában az ecigishop.net oldalról? Leveleztem velük és azt mondták, szállítanak Magyarországra; adtam is le rendelést, de elbizonytalanodtam:(
Visszaigazoló email pl órák óta nem jött…
De a legnagyobb félelmem, hogy mégis megfognak a vámon… lehet nem kellett volna rendelni​:thinking:
Az esetleges meghurcolás ugyanis nekem nem ér annyit.
Szóval ha valakinek volt/van tapasztalata említett webshoppal, megköszönném!
Pacsi: József

necces…elég hiányos az oldaluk és én csak üzenetküldős kapcsolatot láttam. Miért ilyen no-name shop-ot választottál mikor több bejáratott shop létezik?:thinking:
Sok sikert

5 kedvelés

Szia !

Nekem nincs tapasztalatom az általad említett webshoppal .. Amennyiben megrendelted akkor már késő elbizonytalanodni . .

Többször olvasom ezt a meghurcolást meg feleslegessen használt erős jelzőket.. , ha csomagod fent akad valamilyen ellenőrzésen akkor elkobozzák.. megsemmisítik és te kifizeted a bírságot .. ennyi .. nem mennek senkiért a TEK emberei és senki sem fog bíróságra járkálni … egyszerű szabálysértés az én olvasatomban.

Aki külföldről rendel az ezt a kockázatot vállalja , amennyiben ez a kockázat túl sok akkor marad az utazás a cuccért , vagy a magyarországi beszerzés.

7 kedvelés

Szia!

06.10-én rendeltem tőlük utána nagy csend, majd 21-én jött egy email, hogy a következő szerda vagy csütörtök megfelel -e nekem az átvételre? És erre 12 órán belül válaszoljak, mert amúgy nem tudják garantálni a kiszállítást. Kb. 2 percen belül válaszoltam. Majd 26-án (ami a csütörtöki nap volt) jött az újabb levél, hogy készlethiány van az egyik termékből, amennyiben megfelel nekem, anélkül küldik a csomagot. Erre már nem reagáltam, mert lemondtam az egészről. Majd 07.04-én beállított a DPD a hiánytalan csomaggal…
Szóval érdekes a szállítás náluk, de nem volt probléma, a csomagot természetesen utánvéttel kértem.

7 kedvelés

Én külföldről rendeltem 6db porlasztó fejet meg 3db Stram Train aromát. Biztonságosan megérkezett.

5 kedvelés