Sziasztok az lenne a kérdésem van egy barátom és szeretne egy nagyobb gépet eddig kis kezdő gépje volt megvette a dohányboltban és lassan 1 éve szívja és most akar egy nagyobbat mert neki ez már gyengécske milyet ajánlotok neki?
Szia!
A kérdés, hogy milyen készüléket használt eddig, mire (MTL, DL) és milyen szempontból nőtte ki a gépet?
DL és azér nőtte ki mert neki gyenge volt ez a gép ami neki volt max 50w volt
Akkor pl egy ilyet ajánlanék:
https://www.lepetitvapoteur.com/en/mod-box-/9845-aegis-legend-2-box-geek-vape.html
Ez mindenre is jó, lehet ütni vágni. nekem az elődje van meg évek óta, igen stabil darab.
Esetleg ez:
https://www.lepetitvapoteur.com/en/mod-box-/9277-drag-3-box-voopoo.html
Ha DL-ezik, mindenképp duplaakkusban gondolkodnék.
Szia, kb az összes egy aksis mod használható már 80w-ig. A tapasztalat azt mutatja, hogy még az igazán nagy gőzösök sem mennek 60 w felé, ezért bármelyik jó lehet. A kérdés az, hogy mennyire zavaró, ha mondjuk napközben egyszer aksit kell cserélni. Mert ha nem megoldható, vagy macerás, akkor lehet szüksége 2 aksis modra, vagy egy aksisból 20700 vagy 21700 aksisra. Nekem van geekvape aegis solo, teljesen jó, ezt hordom munkába, igazi strapa mod, sosem volt semmi baja, egy aksis, kicsi, zsebbarát. A következő amit merek ajánlani és szintén hajtok egyet az a paramour mechlife, ebbe 18650,20700 és 21700 aksi is belemegy, nagyon kicsi, alapszintű menüvel. A készülék hibája, hogy bubis palásttal már sok tankot nem lehet rátenni, de szinte nincs is olyan tank, amihez ne adnának egyenes palástot.Doboza szerint 25 mm-ig fogad tankot. 2 aksis modokból nekem vaporesso switcherek vannak, megbízható szerkezetek ezek is, de már nem kaphatóak ahogy láttam. Nálam a geekvape, a vaporesso váltak be, smok-om egyszer volt, de vissza kellett küldenem 2 nap után. Általánosan elterjedt vélemény, hogy a smok modok között több a hibás, mint más neves terméknél. Nem árt legelőször ezt tisztázni, hogy mi a fontos, mert ahogy a képen láthatod eléggé eltérő a méretük, így egész nap zsebben hordáskor zavaró lehet pl a switcher a mérete, de a tömege miatt is.
Ha már szóba került a Vaporesso, nekem Revenger X van, ha még kapható simán ajánlanám azt is. Főleg ha nem tekerést használ, hanem porlasztózik, a GT porlasztókkal én nagyon elégedett vagyok.
Neki egy vaptio silver cig van
GeekVape Legend 2 -t vettem nemrég. Eddig nagyon megbízható.
Viszonylag nagy de nem túl súlyos (persze mihez képest), két 18650 aksi, max 200 W, de én MTL-re kb 19-22 Watton használom. Puff számláló, TC mód stb, mindent tud (ami nekem kell). Fél Wattonként változtatható a teljesítmény. És rohadt jól néz ki.
Ajánlom!
Na de melyik? A vaption a gyártó, a silver a szín, mi a típus?
A kérdés, hogy a tank és mod egybe van építve, vagy szétszedhető, az egyik esetben a mod külön cserélhető, a másikban meg venni kell külön modot és tankot is. Ha már szintet akar lépni, akkor ez az, sőt legyen cserélhető az akksi, szóval minimum 2 akksi és egy 2 ágyas töltő is kelleni fog, egy 30k-val lehet számolni.
Mit jelent az, hogy gyenge volt neki? Milyen porit tett bele? Azon rajta van a használati tartomány. Csak a modot akarja lecserélni a tank marad? Mert akkor egy 2x18650-es mod lenne a megoldás vagy egy single 21700-as, cserélhető akksival, ha dl használja akkor 4 akksi és egy töltő.
Mondjuk egy beépített akksis 50 wattos készüléket nem is szabadna dl használni, lehet már kezd kipurcani az akksi benne, ezért érzi kevésnek.
Hát énsem értek annyira hozzá csak mondta nekem hogy szeretne valami nagyobbat mondom megkérdezem tőletek hogy mit javasolnátok ezután az e cigi után
Hát akkor nekem eddig ért a tudásom, dl nem az én pályám.