Dwarv klón

Én most elővettem a dvarwot egy hét után, és fogalmam sincs milyen liquid van benne. Nem tudom ez a dvarw, a liquid, vagy az én hibám?! :thinking::slightly_smiling_face:

Ööö…ha nem Kovix, akkor passz. Mihez hasonlít? :joy:

Leginkább semmihez :roll_eyes::joy::joy: de mindegy is, majd újra tekerés lesz

Az egyik tobacco crunch,a másik ripe ,a többi pihen :grin:

Hány van belőle?

Van olyan, hogy félreteszek egy tankot 0.5-1 ml liquiddel egy pár napra. Nincs kedvem tovább szopkodni, eltelek vele.
Olyankor vannak érdekes ízek :grin:

Az expro szeintem 2 hónapja áll, és van benne liquid :roll_eyes:
Azt hiszem arra nem kóstolok rá, inkább holnap megfürdetem :slightly_smiling_face:

Már nem számolom,de kettő klón ,az tuti​:rofl:javítok​:smiling_face:három

Volt olyan aromám, ami szerintem így készült :roll_eyes: de szerintem őslakos öregasszonyok rágták meg előtte a hozzávalókat, és köpték egy rozsdás lavórba…

Az legalább tényleg kézműves cucc​:+1:

Erről még durvább is eszembe jutott :roll_eyes:

Igen, én is a szándékot néztem​:joy:de a szándékot nehéz elszívni, pg többlettel is.

És itt az őslakoson van a hangsúly, nem a rágták, köpték és rozsdáson :joy:

1 kedvelés

Autentikus. :roll_eyes::nauseated_face::muscle:

Minden szó külön is durva :grin:együtt mágikus

Szeretem a kommentjeiteket! Már megtanultam,hogy ne forduljak azonnal a fal felé,mikor bele akarnám verni a fejemet, csak olvassak tovább, míg elül a hullám! Viszont le a kalappal előttetek, (meg előttem is) bizonyos időközönként lemestervizsgáztok türelemből és toleranciából. Ami fura,hogy a való életben erre sosem lennék képes, csak itt. Mert magatokkal rántotok a helyes irányba! Pacsi (majdnem! :wink:) mindenkinek.

2 kedvelés

@Janos_Groszeibl Akkor nem vagyok egyedül. :heart: :grinning:

“Úgy bánj másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak.” Ennyi csak. :hugs:

2 kedvelés

Nem bizony én veled vagyok! :point_up:

2 kedvelés

Tudok olyan szinten idegesítő lenni saját magammal szemben is,hogy ha tudnám, lefejelném magam. :joy::joy: Van, hogy el kell határolódnom saját magamtól is.

Azért vigyázz, Te vagy aki életed végéig veled marad. Mi lesz, ha összevesztek? :flushed:

Legfeljebb majd nagy durcásan hátatfordítok magamnak egy időre. Meg amúgy sem vagyok haragtartó,kivéve ha sérelem ér. :joy::joy::joy: