Én most elővettem a dvarwot egy hét után, és fogalmam sincs milyen liquid van benne. Nem tudom ez a dvarw, a liquid, vagy az én hibám?!
Ööö…ha nem Kovix, akkor passz. Mihez hasonlít?
Leginkább semmihez de mindegy is, majd újra tekerés lesz
Az egyik tobacco crunch,a másik ripe ,a többi pihen
Hány van belőle?
Van olyan, hogy félreteszek egy tankot 0.5-1 ml liquiddel egy pár napra. Nincs kedvem tovább szopkodni, eltelek vele.
Olyankor vannak érdekes ízek
Az expro szeintem 2 hónapja áll, és van benne liquid
Azt hiszem arra nem kóstolok rá, inkább holnap megfürdetem
Már nem számolom,de kettő klón ,az tutijavítokhárom
Volt olyan aromám, ami szerintem így készült de szerintem őslakos öregasszonyok rágták meg előtte a hozzávalókat, és köpték egy rozsdás lavórba…
Az legalább tényleg kézműves cucc
Erről még durvább is eszembe jutott
Igen, én is a szándékot néztemde a szándékot nehéz elszívni, pg többlettel is.
És itt az őslakoson van a hangsúly, nem a rágták, köpték és rozsdáson
Autentikus.
Minden szó külön is durva együtt mágikus
Szeretem a kommentjeiteket! Már megtanultam,hogy ne forduljak azonnal a fal felé,mikor bele akarnám verni a fejemet, csak olvassak tovább, míg elül a hullám! Viszont le a kalappal előttetek, (meg előttem is) bizonyos időközönként lemestervizsgáztok türelemből és toleranciából. Ami fura,hogy a való életben erre sosem lennék képes, csak itt. Mert magatokkal rántotok a helyes irányba! Pacsi (majdnem! ) mindenkinek.
@Janos_Groszeibl Akkor nem vagyok egyedül.
“Úgy bánj másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak.” Ennyi csak.
Nem bizony én veled vagyok!
Tudok olyan szinten idegesítő lenni saját magammal szemben is,hogy ha tudnám, lefejelném magam. Van, hogy el kell határolódnom saját magamtól is.
Azért vigyázz, Te vagy aki életed végéig veled marad. Mi lesz, ha összevesztek?
Legfeljebb majd nagy durcásan hátatfordítok magamnak egy időre. Meg amúgy sem vagyok haragtartó,kivéve ha sérelem ér.