Dvarw dl clone deck

Sziasztok! Vettem egy Dvarw dl klón tankot és kíváncsi vagyok, hogy a deck-et ki tudom-e cserélni a fl deckre? Van egy mtl fl tankom is belőle és a tekercsek lefogatása a két verzió között ég és föld. A régi (nem fl) fajtába alig sikerült lefogatni, hiába nagyobb a hely valamennyivel. Vagy ha van valakinek tapasztalata, más megoldást is kipróbálok szívesen. Nagyon köszönöm, ha válaszol valaki. Vape napot!

1 kedvelés

Nagyon szépen köszönöm, jónak tűnik a cucc. Megpróbálok valahonnan keríteni ilyet.

2 kedvelés

Esetleg fasttech.com-on, vagy 3fvape.com-on érdemes körbe nézni, nekem a 3f-rol van a dl FL klonom is, és eléggé sok cuccot láttam az oldalon ajánlatként. :slight_smile:

1 kedvelés

Köszi. Fasttech már megvolt, ott nem találtam azt a fajta alkatrészt, fl decket pedig nem rendelnék feleslegesen, ha nem megy össze a többi cuccal. 3F-en megnézem majd. Köszönöm

1 kedvelés

Szia! Én MTL-re tudok nyilatkozni. A régi verzió semmiben sem kompatibilis az új verzióval (FL), legfeljebb az Ultem (PEI) és a sima palást (PC) de az üveg már nem játszik oda-vissza. Maga a deck-hez tartozik a felső rész lefogató, menetes rész. Na már most az FL-nek (ugyanez érvényes a DL Fl-re is) sokkal kevesebb menete van régi, sima Dvarw-hoz képest! Részemről ennyi.
u.i. ha még megvan mind2 Dvarw Mtl-ed, próbáld ki az összeillesztést :sunglasses: ! Ki van ez találva rendesen, nehogy már… :grinning:

1 kedvelés

Szia. Köszönöm szépen, akkor szerintem a deck csere nem játszik. Az a baj, hogy Pelso v3-hoz már sehol nem találok olyan gyűrűt ami elvileg jó lenne nekem. Marad az esztergályos keresés vagy más huzal használata szerintem. Aztán majd egy dl fl beszerzése. Szép napot

2 kedvelés

Nincs ott se. Szerintem már kifutott ez a dolog náluk is. Azért köszi.

2 kedvelés

Szerintem is valami hasonló megoldás lesz…
Reszelgetés és társai…
Köszi szépen a tippet

2 kedvelés

Szerinted érdemes vele foglalkozni? Lehet még nekik ilyesmi valamikor?

Fasstech-ről vegyél egy klón Pelsot mindent is adnak hozzá igy a lefogató füleket is.

1 kedvelés

Szia. Köszi a segítséget, megnézem.
Szép napot!

3 kedvelés