Sziasztok! Vettem egy Dvarw dl klón tankot és kíváncsi vagyok, hogy a deck-et ki tudom-e cserélni a fl deckre? Van egy mtl fl tankom is belőle és a tekercsek lefogatása a két verzió között ég és föld. A régi (nem fl) fajtába alig sikerült lefogatni, hiába nagyobb a hely valamennyivel. Vagy ha van valakinek tapasztalata, más megoldást is kipróbálok szívesen. Nagyon köszönöm, ha válaszol valaki. Vape napot!
Nagyon szépen köszönöm, jónak tűnik a cucc. Megpróbálok valahonnan keríteni ilyet.
Esetleg fasttech.com-on, vagy 3fvape.com-on érdemes körbe nézni, nekem a 3f-rol van a dl FL klonom is, és eléggé sok cuccot láttam az oldalon ajánlatként.
Köszi. Fasttech már megvolt, ott nem találtam azt a fajta alkatrészt, fl decket pedig nem rendelnék feleslegesen, ha nem megy össze a többi cuccal. 3F-en megnézem majd. Köszönöm
Szia! Én MTL-re tudok nyilatkozni. A régi verzió semmiben sem kompatibilis az új verzióval (FL), legfeljebb az Ultem (PEI) és a sima palást (PC) de az üveg már nem játszik oda-vissza. Maga a deck-hez tartozik a felső rész lefogató, menetes rész. Na már most az FL-nek (ugyanez érvényes a DL Fl-re is) sokkal kevesebb menete van régi, sima Dvarw-hoz képest! Részemről ennyi.
u.i. ha még megvan mind2 Dvarw Mtl-ed, próbáld ki az összeillesztést ! Ki van ez találva rendesen, nehogy már…
Szia. Köszönöm szépen, akkor szerintem a deck csere nem játszik. Az a baj, hogy Pelso v3-hoz már sehol nem találok olyan gyűrűt ami elvileg jó lenne nekem. Marad az esztergályos keresés vagy más huzal használata szerintem. Aztán majd egy dl fl beszerzése. Szép napot
Nincs ott se. Szerintem már kifutott ez a dolog náluk is. Azért köszi.
Szerintem is valami hasonló megoldás lesz…
Reszelgetés és társai…
Köszi szépen a tippet
Szerinted érdemes vele foglalkozni? Lehet még nekik ilyesmi valamikor?
Fasstech-ről vegyél egy klón Pelsot mindent is adnak hozzá igy a lefogató füleket is.
Szia. Köszi a segítséget, megnézem.
Szép napot!