Sziasztok
Dvarw fl mtl kazánt lehet használni afc nélkül? Ha igen, milyen tekerés mehet bele?
Szia Edina. Örülök, hogy látlak.
Én egyszer próbáltam úgy anno, de kell egy DL driptip is, mert nekem melegedett az MTL drip tip. 0.4-es SS huzalt tettem bele, 3as magon 6 menetet, egy egész kellemes DL élmény lett belőle.
Szia Kinga!
Én is örülök Neked
Köszönöm szépen, megnézem, milyen huzalom van.
Igen, a dl közeli élmény volna a legjobb.
Dl drip tip csak a dvarwé jó?
Én egy Smok drip tipet tettem rá és teljesen jó volt. Nekem az összes Dwarv drip tip ami hozzájuk járt mindegyik szorult, más drip tipek nem.
Köszönöm
Nagyon szívesen drága.
Emlékszel véletlenül,milyen ellenállása volt és hány watton hajtottad?
Nem vagyok 100%-ig biztos benne, de olyan 0.6 körüli volt talán, és 18 watt volt talán. De nem vagyok biztos benne.
2.5 magra tekertem 5 menet 24g kanthalt. 0.5 ohm lett, egyenlőre 16.4 wattra tettem, majd emelgetem óvatosan.
Nem fért bele a 3-as mag
Oh, akkor lehet, hogy rosszul emlékeztem. Ne haragudj. 2.5-ös mag lehetett akkor. Fúúú, de rég volt.
Ó hát semmi baj
A Fresia drip tipjét tettem rá, remélem igy jó lesz majd.
Bár egy kicsit nehéz szivni
Várom az élménybeszámolódat. Pár éve volt, hogy próbáltam ezért kicsit kopottak az emlékek, de arra emlékszem, hogy ugyanazt a hatást akartam elérni, mint a DL Dwarv-al. És összejött.
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.