Az alábbi problémával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.
A TJ Dragon Energy aromát 30VG / 70PG arányú alapban kevertem be, 10%-os koncentrációval. A kész folyadék használata során azonban erőteljes dry hit jelentkezik.
Évek óta Heisenberg-et szívtam, gondoltam váltok.
Eddig 50VG-50PG arányt használtam
A készülék egy Voopoo DM2 típusú, mesh porlasztóval működik.
Általában 32W-on használom (elvileg 40-60 között kellene, de nekem ez adja a legjobb hőérzetet).
Tehát még az atom magas W szám sem kellene gondot okozzon.
Mi lehet az oka annak, hogy az egyik aroma esetében jelentkezik a dry hit, míg a másiknál nem?
Elképzelhető, hogy a 10%-os keverési arány túl magas ennél az arománál, vagy inkább az alap 30VG / 70PG összetétele okozhatja a problémát?
Szia, kicsit utána olvasva ennek a porlasztónak, valóban bírnia kellene a magasabb wattot és a 70 VG/30 PG arányú keveréket, pedig csípőből rávágtam volna, hogy amiatt van…
Talán okozhatja a dry hit-et még láncslukkolás, nem megfelelő porlasztó beeresztés amikor először használod, vagy ha nagyon alacsonyan áll a liquid a tankban…de ezeket már biztos átgondoltad.
Talán próbáld újra 50/50-nel…
Más fajta aroma nem hiszem, hogy ezt okozza, főleg mivel az aromák többnyire PG alapúak…
Mert a 30 VG/ 70 PG arányú keveréket 30 PG/ 70 VG-nek olvastam. Akkor viszont biztos azzal lesz a probléma, mert éppen hogy magasabb VG arány kell ennek a porlasztónak.