A réz valóban mérgező, és a hő hatására közel lehet az olvadáspontjához, ami fokozatosan lágyitja magát a fémet. És ha jól emlékszem melegszik is rendesen. Szerintem amire Te gondolsz azok a rézszálak, amik akár antibakteriális hatással is bírhatnak, de nyilván a megfelelő környezetben. Hasonlóan a szénszálhoz. Az sem egészséges, de a megfelelő helyen alkalmazva hasznos. Egyébként a szervezetnek szüksége van rézre, az agynak fontos, de minden esetben az ásványi formájára amit tablettákba sűrítenek.
Nem okoskodás Kinga! Nem voltam benne biztos, igen így már érthető, ha melegszik akkor más a helyzet. Ha már itt tartunk, megkérdezhetem, hogy a többi fémmel mi a helyzet? És az átalakító? Nagyon sok drip tip van más fémből, kitudja miből? Főleg alin. Akkor melyik ami nem káros? Mondjuk nem vettem volna full fémet, mert tudod, hogy nem szeretem égetni a szám, maximum egy kis gyűrű féle alul
Lehet hogy nagyot tévedek de ez mindenkinél más ,szerintem . Az hogy neked most mi a jó vagy mi a rossz nem tudni… én , pl allergiás vagyok az aloe vera ra. Orvosi tesz volt szóval tuti …másnak meg tök jó:P
A könnyűfémek hátránya az alacsony olvadáspont. Ezért nem jó a réz sem. Réz-oxid válik ki melegítéskor. Ez alól a drip tip sem kivétel. A testünkben 80g réz van. Illetve ennyire van szükségünk. Inkább úgy fogalmazok, hogy egy egészséges ember szervezetében, aki választékosan táplálkozik 80g réz van. A drip tip miatt fel fog gyülemleni a szervezetben ami mérgezéshez vezet.
Nem tudom, hogy van e kedvezmény, ezt még nem néztem meg pontosan, mert hiába írják hogy ingyenes, azt csak országon belül értik. Majd megkerdezzük @Zolika - t, ő most rendelt