Sziasztok!
Nagyon kellenĂ©nek drip tipek.Máskor az AlirĂłl mikor rendeltĂĽnk,akkor ott rendeltĂĽnk drip tipeket is,de sajnos csak feketĂ©t Ă©s fĂĽst szĂnűeket.Van amiket fel is tudtam használni,de azĂłta kaptam ugye sok szĂ©p ajándĂ©kot Ă©s szĂĽksĂ©gem lenne mĂ©g áttetszĹ‘ sima drip tipre,pl.amilyen a Kayfun-omhoz van.Szinte mĂ©g csak ilyeneket használtam alakra,mĂ©retre,nekem nagyon bejönnek.Hosszabb fajtám mĂ©g sosem volt.
Közeli áruházban csak egy helyen találtam nekem hagyományos dripet.Midenhol sok dl van,de mtl nem igen.Most nem nagyon fogok rendelni és csak drip tipért nem adnék le rendelést.
Van esetleg valakinek elfekvőbe?
Természetesen ki is fizetem​
Ez a kedvenc drip tipem.Ez tetszik nekem az ss-hez.
Szia Beatrix! Ha szereted a jót! Akkor ez a tuti befutó csak ezt használom!
Ez a Milla nem?Szoktam nĂ©zni,de elĂ©g drága… És hosszabb mint az enyĂ©m…És nem akartam innen csak dripet rendelni 1 vagy 2 db-ot + a szállĂtási költsĂ©g
azt szoktam mondani ilyenekre nem drága​olcsĂłbb mintegy mod vagy tank Ăgy könnyebb megvennem
akciĂłs
Azt hiszem a nautilus 2s-hez is volt ilyen atlatszo drip tip.Kicsit rovidebb mint a kayfun-e,de eleg olcso es passzos is.Altalaban 2-3€ szokott lenni.Lefenykepeznem neked,de ugyse talalnam most meg.Guglizd ki,hogy bejon-e.
Én ugyan ilyet szeretnék.Nem rövidebbet és nem hosszabbat​
Akkor ha nem talalsz es valaki rendel lpv-rol,tarsulj be hozza.Eredeti tip tobb szinben.Atlatszo,borostyan,fekete,stb.
Hát sajna ez ilyen. De a delrin sokkal minőségibb mint a gaggyer műanyag! Ráadásul rengeteg tulajdonsága a felhevült műanyagnak nem tesz jót az egészségnek sem. És ráadásul több száz forintot elkérnek azokért is!
Mutass már egy olyat légyszi​
A bal oldali 1általán nem tecc.
Az nem is delrin!