Szabadidőmben Drip Tip-ek, palástok, szépség gyűrűk… egyedi gyártásával foglalkozom…
Töröt palástok utángyártása akár rövid határidővel, rozsdamentes, vagy PEI (Ultem) anyagból.
Ha egyedi gyártású drip tip-et szeretnél , akkor jó helyen jársz.
Általában MTL drip tipeket készítek, de DL sem kizárt.
Raktárkészlettel NEM rendelkezem, de viszonylag gyorsan (10-30 munkanap) alatt tudom elkészíteni megrendelésed.
Fotókat találsz a Gőzlérforgácsoló Facebook oldalon, vagy itt: https://photos.app.goo.gl/FJRH8uBhyPK3VyPx8
Gőzlérforgácsoló Facebook oldalra folyamatosan kerülnek fel a munkáim fotói.
Alapanyagként rozsdamentes acélt, és élelmiszeriparban használatos fekete és fehér színű POM-C műanyagot használok.
510-es csatlakozású drip tipeken dupla o gyűrűs tömítést alkalmazok.
Ha rám bízod a méretezést, akkor küldött fotó alapján is van lehetőséged drip tip rendelést leadni.
Szia Szabolcs első körben engedd meg hogy kifejezzem mennyire lenyűgöznek a drip-jeid,elképesztően szép és igényesek a munkáid. Lenne pár kérdésem, 510Dl drippet is készítesz?2.810DL?És a leg fontosann hogy milyen áraid vannak kb hogy tudjak kalkulálni.Az előbb említett paraméterben érdekelnének drip-ek,illetve MTL is semmi cicoma,főleg issé magasabb hűtőbordás megoldások,Mind a fém mind a műanyag árak érdekelnek.Nyilván egyedi készítésű termékek,nem árazható be sablonosan,de ha mondasz KB-ra árat tudok kalkulálni mit merhetek megengedni magamnak,Illetve a Gőzlérparaszt kopasznyakú drippje is érdekelne Ha “jogvédett” Kérdezd meg a nevem megemlítésével,bizti meg fogja engedni hogy kiadd nekem. Így tovább büszkék vagyunk rád.
Köszönöm elismerő szavaid.
Mint láthatod többnyire MTL drip tipeket készítek, de némi áttervezéssel néhány formát 510DL és 810-es csatlakozással is el tudok készíteni.
Ezek a drip tipek 3500/db áron készíthetőek el. (most már tudsz kalkulálni)
A Gőzlérparaszt kopasznyakú drip tipje anno olyan bonyolultra sikeredett, hogy nem szeretnék többet készíteni belőle… sajnálom
Mostanában összecsaptak a hullámok a fejem felett, ezért “kicsit” elhúzódhatnak a teljesítéseim.