Nekem se vállalta amit akartam kezdésnek így mást se veszek tőle bár nem haragszom ügyes Ember.
Igen ezen is gondolkoztam narancsos, igen.
ultem ez egy drága anyag…
Ez valami speciál?
Nem csak az ultem dripek drágák…sima sárga müanyag az nem
Ah, értem
OkMilyen különlegeset?
Olyasmi szint keresek, mint amit itt láttál képeket, vörösréz vagy rose gold
Úgy olvastam, hogy eladta az utolsó általa készített modot is. Ha utolsó, akkor lehet következtetni, hogy…
Akire te gondolsz az Irházi Robi gőzlérforgácsoló nem csinál modokat ill.1et magának…
Igazad lehet, mert én annyira nem követem ám a Facebookot, csak egyszer felléptem aztán ez fogadott.
Robival beszélni szoktam…
Oh, ne haragudj. Most esett le, hogy Szabolcsnak hívják. Elnézést. Reggel van még.
Még nagyon…
Szia Kinga! Emlegetett szamár volt, igen tegnap este válaszolt Szabolcs! Nem tud készíteni vörösréz dripet, mert nagyon drága és gondolom nehéz is megmunkálni.
Köszi @Andras_Barton! Nagyon szép, de sajnos a fekete szerintem elütne egy ss tanktól és egy fehér modtól
Csókolom !
Nem nehezebb megmunkálni egyáltalán mint bármely más fémet ! Viszont Ha megvesz egy szálanyagot az neki nem gazdaságos ! Amúgy már írták , de én rezet semmi formában nem használnám driptipnek ! Káros az egészségre !
Réz helyett jó lehetne egy ultem drip tip, sárga-sárga.
Szia Atis! Értelek. Hát nem tudom, hogy káros e, más is van rézből “egészségügyi” termék, bár lehet, hogy az ötvözet! Na mindegy. Én csak a szín miatt keresem, jó lenne a rose gold is