Dohányos ízek

Nem ilyen ! Ha kapar akkor próbáld más huzallal , nekem a ni80 és társai szóba sem jöhetnek , pont ez miatt csak a kanthal 0.25 vagy 0.30 vagy 0.28… ezek nem kaparnak… :wink:

9 kedvelés

Szia Atis !

@Laszlo_Szilagyi még a fertőzés korai szakaszában van … jelenleg még csak porlasztó felhasználó a stádiuma :sweat_smile::joy:… De látszik már ,hogy a következő stádium kopogtat az ajtaján :joy::heart:

10 kedvelés

Szervusz Tibor !

Még nagyon az elején jár, De mindenki elkezdte valahol, mielőtt profi lett … Segíteni kell Neki szorgalmasan. :+1: :slightly_smiling_face:

10 kedvelés

A kivonatosokról mindent el lehet mondani, de a legtöbb íz pont hogy nem agresszív ebben a kategóriában. Ha markánsabb, akkor sem kaparós.
Máshol lesz a gond :wink: (setup, nyálkahártya állapota, anyagok…)
Szintetikusban és desszertekben, savas gyümölcsöknél sokkal hamarabb és többször találkoztam kaparósságra hajlamos ízzel.

9 kedvelés

Ha nem tévedek, most a Crescendo Velvet-ről van szó, ami nem hiszem, hogy természetes dohánykivonat (NET).

Szóval lehet akár a szintetikus dohány “mellékhatása”, de én inkább arra gondolok, hogy a cseresznye savassága is adhat csípő érzést.
Én így jártam a Blendfeel Marasco-val, abban az átlagosnál kicsit csípősebb-savasabb számomra a cseresznye, de lehet mindenki másképp érzi, egyéni érzékenység is számít.

És egyetértek, akár pillanatnyi egészség is befolyásolhatja, ahogy írtad pl. a nyálkahártya állapota.

9 kedvelés

Crescendo American Blend szintén kapargat, szóval és szerintem ez egy ilyen aromasorozat.

5 kedvelés

Milyen amúgy ízre az American Blend?

Még csak az aromára szagoltam rá, jó illata volt!

6 kedvelés

Nekem az egyik Dvarw-ban az van!! Nem vettem észre, hogy kaparna!!

6 kedvelés

Szerintem ízre is jó. Persze egy kivonatos American Blend-hez nem sok köze van, attól el kell vonatkoztatni.

6 kedvelés

Egyenlőre porlasztós tankom van, meg podom. A többi úton van :wink:
Az aktuális egészségi állapotról még annyit hogy semelyik gyümis, hűsítős gyümis… Egyik sem kapar csak a “dohányos” ugyanolyan alaplével készül… :face_exhaling:. Allergiás lennék a szintetikus dohányra? :thinking: Kár lenne mert egyébként nagyon jó íze van!

5 kedvelés

Szia László!

Még mielőtt elkönyvelnéd magadban, hogy allergiás lennél a szintetikus dohányosra, érdemes lenne más szintetikusokat is kipróbálni. És még az is előfordulhat, hogy ami most kapar a porlasztósban, az egy RTA-ban nem fog kaparni.

7 kedvelés

Nálam desszerteben is volt, ami kapart. Egyszerűen kihagytam a repertoárból.
Amit szívok az 95%-ban így vagy úgy de dohányos. Nem kaparnak. Vannak olyan aromák, amikben van valami, ami irritálja az ember torkát.

7 kedvelés

Vannak olyan haverom aki kifejezetten szereti ,ha egy kicsit kapar a Liquid… Lehet hogy erre is játszanak a gyártók ? Vagy ez csak egy egyéni perverzió a haveromnál :joy:

8 kedvelés

Én is szeretem, erőset szívtam, most is igyekszem a th-t és a karakteresebb ízeket előtérbe helyezni.

8 kedvelés

A th nekem is fontos…szerencsére a b80 már 3.5mg/ml-ből is kifacsarja a nekem elegendőt.

9 kedvelés

Volt szellőztetés is egy éjszakára még aznap amikor ajánlották, de akkor is kapart… Ott is hagytam betöltve ahogy volt, mást szívtam. Most mondom beleszívok, mert amúgy marha jó íze van… És nagyon boldogan pöfékeltem mert megszűnt a kaparás :wink::crazy_face::heart_eyes:

10 kedvelés

Akkor csak érnie kellet … dohányos , desszert Liquideknek mindig több idő kell … Álltalában több is mint az ajánlott

8 kedvelés

Érési melléktermék is lehet a kaparás amit az idő megold?

7 kedvelés

Lehet, ha még valami nem oldódott be tökéletesen.

7 kedvelés