Dohányos ízek

Nekem ez olyan visszás, hogy azt is desszert-dohánynak nevezik sokszor, amin nyomokban is alig érzik dohány​:thinking: ez is ilyen. (Volt de nem jött be, mellékíz).

6 kedvelés

Dohányos arománál mindig az a baj ,hogy sok mindenre rá nyomják,hogy dohány … én imádom a Ry4et de hát az is főleg Karamell és nem dohány . Ott van még Symphony ami elterjedt … ezek pod barát cuccok … egy biztos podnál a kivonatos cuccokat el kell felejteni :joy: ,de pl a fent említett duót ki lehet simán próbálni

7 kedvelés

Még régi szép időkben szívtam én olyan kubai szivart is, amin kb pont ennyire érződött a dohány íz, a cigiből megszokottat meg még nyomokban sem tartalmazta :slight_smile: Egyébként szerintem pont arra jó, hogy az olyanokat, mint én elindítsa ezen a vonalon is :slight_smile:

10 kedvelés

Nagyon sokat kellett élnem, hogy életemben elöször elképzeljek egy nőt kubai szivarral a kezében. Köszönöm :grinning:

10 kedvelés

Neked is berögzült Castro :roll_eyes::grin:

7 kedvelés

Na őt érdemes e kipróbálni?

6 kedvelés

Én az American Blend-et próbáltam ki, azt érdemes volt.

6 kedvelés

Finomak de nekem túl édes!!

6 kedvelés

Szerintem a American kifejezetten nem édes típus. Exproból legalábbis :grinning:

5 kedvelés

Én kostoltam belőle, a Classic, Golden ,American, nekem mind édes!! Még egy van itthon amit nem kostoltam az Amber!!

4 kedvelés

Ő egy cherry + dohány ?

6 kedvelés

Igen állítólag

5 kedvelés

Az jól hangzik … az első nem ry4 aromám egyike volt egy Cherry tobacco … + Alma tobacco mind2 ízlett

4 kedvelés