Igen, tényleg kukoricát juttat eszembe…nálam így a Journey dohány-utánzat vonalon ennnyi volt.
A villamos miatt (már csak édes kukoricaíze van) a desszertjeiktől is tartok.
Igen Journey volt…az LF-ről nem tudok nyilatkozni nem használom mert már mástól is hallottam,hogy van íz vesztés egy ídő múlva…
Gondolom, függ ez az aroma-összetevőktől is. Bár, akkor is gáz.
De basszus, a Black Note Kentucky, meg pl. a Latakia, meg a Blendfeel Habanos, a Perique, az Azhad’s 1000, az Old Times…ezek meg mint a jó bor
Van egy Journey Virginia longfillem is, bontatlan. Nem merem bekeverni. A Virginia még ha jó, akkor is gyengusz.
Ha meg kukoricat akarok, pattogtatok ki
Tegnap kevertem be egy Tribeca-t.Kiváncsi leszek.Eddig egy RY4-et kevertem,az LPV-jét.Na az lefolyó lett.Lehet speciális dolog,de nekem égett tőle a gyomromKóstóltam a Journey-is,de ennek semmi köze nem volt hozzá.Pedig a Sec,a Classic Blond elfogyott tőlük
Van olyan liquid, amit nagyon szeretek, de egy idő utan kicsit ég tőle a gyomrom. Vagy savasít.
Biztos az agyam azt hiszi, valami kretén csokit eszek, vagy ilyesmi
Egyébként tök jó a Tribeca, nyár elején még nem volt semmi baja, csak aztán jött a TB Dark Fire, ami olyanszerű, csak szárazabb. A Tribeca rendesen édesnek tűnt mellette. Pár napja aztán eszembe jutott, hogy a Tribinek már csak az alján lötyög, ha már éppen vattázok hát elpöffentem azt. Erre ez…
Hamutaró ízbe ezeket tudom ajánlani számomra már csak pár cseppet keverek máshoz mert szívhatatlanul analóg cigi ízük van…
Én azért vettem,mert a Halo Longhorn meggyőző volt.(Plussz a Vape42-őn 1750 2db 10ml aroma)Bár a Torque 56 meg ment a lefolyóba
Ezeket még ki kell próbálnom
Nekem hozza az analógot így nehezen fogy…
Ez zene füleimnek… Bár…na, szóval tényleg változnak a dolgok, mar nem vagyok rágörcsölve a hamutál ízre mindenáron.
De 1-2 jó ízt még elbírnêk.
A ry4 sem állandó, annyira nem jött be, csak alkalmi.
Sokkal nagyobb bajom a válogatósságom miatt 1 év múlva kukában landoló likvid-és aromagyűjtemény.
(Ha főzni is így főznék, hogy veszek 80 százalék haszontalan alapanyagot, csődbe mennék )
Akkor ez @Zoli76 -nak meg nekem való
Bár mostanában inkább a desszert dohányok fogynak.
ezeket próbáld 1-2 csepp elég belőlük egy tankhoz…
ezek nagyon nem azok…
Itthon több desszert meg vegyes fogy nekem is.
Ma a fürdőbe viszont Azhad’s Old Times+Perique keveréket vittem (felefele). Teljesen OK volt.
Majd lehet kérek pici mintákat, azt hiszem, játszani nem olcsók. De jól hangzik.
Most ott tartok, hogy nem merek kipróbálni semmit teljes gázzal.
Egy Virginia Red kóstolás lesz holnap, annyi. Azt is óvatosan.
Van 6 tuti dohany és 10 desszert, 4 gyümölcs, amit mindig szívesen leveszek a polcról.
rendben küldök…
Lehet, hogy neked érdekes lesz, ami nálam meg elbukott kidobni nem szeretném.
Fene a válogatós pofám sokszor mondom magamnak. Az elején rengeteg közönségvélemény alapján vettem ízeket.
( Az én ízlésem kialakulása egy jobb hangdoboz ára voltvagy egy végfok).
Ezt a pár dohányt, ami bevált, nem csak úgy elszívom, hanem rendesen rákívánkozok. Ez nagy különbség!
(Ez olyan mintha elém tennél egy marhapörköltet meg egy parizeres zsömlét, hogy válassz, paraszt. És a tetejébe a parizer 2 napos…)
Burley+virginia 50/50-be kipróbálva!Szuper!A burley szárazsága mérséklődik,és a széna feeling is eltűnik a virginiából.Egy finom édeskés,krémes dohány ízt kaptam.
Vennem kell mayd Burley-t egyre szimpatikusabb.
Most vagyok úgy, hogy a kedvenc dohanyok hamarabb elfogynak, mint a 113 féle desszert…