Meg rendeltem hozzá egy szivar dohányt hátha az fog hiányozni,mert mintha az lenne a villamos hátterébe
Igen természetesen azokra gondoltam…kékvillamost nem próbáltam…tpa:aromából én szeretem az ry4-assia-dublét is mind finom…most le ragadtam a Journey-nél végig kostólom a 10ml-eseket…van amiből már másodszor rendelek olyan jó…
50-50 ben tuti a 2% ? Khm csak úgy kérdezem
Ezt más is mondta, én nem érzem, csak a finom összképet. A vanília és a karamell abszolút kivehető számomra, a dohány is, csak az, hogy milyen azt Ti mondtátok, én nem érzem szivarosnak.
én 1%-ba használom 50%50be
Köszönöm és betartod a 30 napot kb ?
Bőven be de van,hogy nem
Van mindenem ,csak ugye na…kíváncsi az ember már másnap izgat az íz
Jaja 1tanknyit el lővők mindig frissen az újból…
Pisztácia és keksz is mintha. Ill. gesztenye vagy mogyoró. Meg is kívántam, ez lesz a vacsora
Nem tudom ezeket az ízesitett dohány +valami,hogy bírjátok rendszeresen szívni…10ml nekem elég belőlük hónapokig…vaníliától meg vísítok…
A pisztácia nálam lecsengett. Nemrég rákóstoltam a Witchcraft emerald-ra, elég rég itt áll már, úgy 1 éve. Frissen isteni volt, most valami dohos szőnyeghez hasonlít, el is vette a kedvemet.
Pár összetevő hamarabb meghal, sajnos. Tényleg kell hűtőgépbe rakás…
A pisztácia, kakaó tipikusan ilyenek
Szerintem a villamos az megvan nagyjából Virginia vagy hasonló édes enyhe dohányból, karamellből, kis vaníliából és mogyoróból.
Azért ott van a nutellás felharmonikus benne…nem?
Nem szeretem oda tenni, de ez már úgyis kuka lesz. Ezért keverek csak 30ml-ert. A pisztáciás meg 100ml volt.
Olyasmi igen, de szerintem ez a három egyvelegének a harmóniája. Nem tuti, hogy kéne bele mogyoró.
Szegény D.R.A.M és ByKa mit kell nekik elviselni… vanilliától már csak a gyümis rosszabb
tudják a dolgukat
A Dramból viszont űber fantasztikus a dohányos !
A 3-as ból is…
Ne idegesíts …mikor lesz vége az ünnepnek ? Már a kanyarban van pedig
Most, hogy pihent még 3 napot, mást érzek…a karamell meg a nutella hátrébb vonult.
Elsőre azt mondanám, karamellás popcorn.
Büntetőjogi felelősségem tudatában ezt 10 slukk után megerősítem. Fullosan olyan.
Tehát enyhe mézes dohány, valami sütiskekszes cucc és karamell, lehellet vanília.