Eddig a hybrid latakia. De szerintem elég cigis a 9 di picche,ami latakia+virginia +kávé.Én szeretem az édeskés dohány ízt is,úgyhogy nekem bejött a 6 di fiori is ami izmir+virginia+édesgyökér.Nem geil.Most van úton egy hybrid kentucky ,oriental,black cavendish,tnt navarro cigarillos kombó.Ezekről csak később tudok majd nyilatkozni.
A Symphonyt felesleges nagyobb %-on keverni max 5,de feljebb felesleges,kell neki 1 hét érlelés minimum a gép után,rázogatással 1 hónap mire kiteljesedik,szinre nem fog bebarnulni csak picit sötétedik,de nem sokat,cserébe nem kokszol és nem tolakodó egésznap pöffékelhető,sztem ugyanezen gyártó Gentleman-ja jobb és 3-4% elég neki
2 napja ízvakabb vagyok most…ezek a világos, mogyorós dohányok olyan semmilyenek. Még az is, ami ízlett par napja, frissen. Olajos mogyoró íz, néha túl sós, néha sótlan. Nem tudom, a Symphony javulhat-e még.
Lehet, vastagabb, szivaros ízeket is kell keresnem…de inkább dark, mint méz, vagy túl édes.
Ma teljesen egyforma vacaknak éreztem a Symphony-t, az Old Gold-ot és az Usa mixet
Mind olyan volt, mint a húsleveskocka…
Rossz a szádban a PH érték
Nekem elég jók a TPA Cigarillo, és a Cubano is. Kár, hogy csak 10-10 ml-t rendeltem. Az eliquidvg nekem is kiküldte az e-mailt, hogy be fog zárni. A Solub Rotterdam - ry4 páros nálam már állandósult, így nehéz mellé még sok újat kóstolni. Kellenek a már beváltak, mert mi van, ha az új rendelés nem ízlik? Bakancslistás nálam még a Jouney Discovery superkoncentrátum, és a TPA M-type is, mert eddig még nem kóstoltam őket. Na majd ha az asszony a februári 20 ezres rendelésemet elfelejti, akkor rendelek valahonnan. Az eliquidvg.eu nem küldött még az új boltról, amit majd ajánlanak, semmit még nekem.
Hát picit fogalmazak úgy beválasztottál,Symphony nekem sem lett sosem a favoritom pedig sok jót írnak róla,Old Goldot majdnem kiöntöttem,de nagy nehezen elszívtam,egyszer szívtam Usa mixet első pár slukkra ízlett,de a többire már nem
Én a helyedbe a Journey kínálata között nézelődnék azok talán ízlenek is,ha netán mellé nyúlsz az elképzelésnek még akkor isÍgy,hogy kiadtak 10ml koncentrátumokat is még árban is jók eggyenlőre.
Az old gold még nem is olyan rossz. A symphony az bizony étolaj enyhe mogyoróval. Usa mix-ből a Hangsen az finom. De valóban, vaskosabb ízekkel kell operálnom.
A symphony-tól konkrétan már ég a gyomrom
Beállítok mellé egy savanyúuborkás modot
(Természetesen a véleményeknél jól feldicsérték, hogy húbde jó, tiszta analógos…nem bekötött szemmel vettem).
Latakia, és Azhad’s Singature 1000 teszt, frissen.
Hm, nem rosszak.
Nyomorult Kentuckyt agyonverik
Hú, erre kíváncsi lennék majd. Az ütősebbeket feltétlen ajánld!
Lesz itt ry4, 555, M-type, Cubano stb. kóstolás is majd.
Még nincs kóstolókazánom se…
Oksa.
Következő honapban beszámoló.
Hétfőn elvileg meghozza a futár.
Következő hónap 15-én kostolás és komment
Akkor az összes ģepet be kell fogni.
Én is fogok majd valami jellemzésfélét még most hétvégén keverek.
A bizonytalanabbakból 20-30 ml, a jónak tűnőből 100-akat
A singature 1000 tényleg hamutálas. De testesebb és finomabb mint a méregdrága kivonatos Kentucky. Fél órás keverést kóstolok.
Azt csak úgy mentem meg kb, hogy kap 1-2 ml Latakia vagy hasonló aromát. Asszem.
Kipróbáltam 10 ml-t “feltuningolni” IW Symphony liquiddel. Magában az is bénácska.
Együtt jók
De a szivarosokra is kívàncsi leszek.
Pl az M-type, Cubano.
És ázik egy egy Saint Clouds Jericho 60 ml is
Én olyan “ügyes” voltam, hogy még 4-6 hét mire lesz elég tankom. (China rendelés).
Talán kapok holnap is 2 darabot, Zoltánra.
Addig ki kell húzni 3 tankkal abból 1 gyümölcs, 1 csemegés, 1 “cigis”.
Nekem ma erkezett meg a 6-ik gépem.
Tankom tobb is van természetesen mtl.
De meg a multkori rendelésemet tudtam vegig kostolni.
Annyit nem szivok.
En is varok egy cthulhu hastur artemis mtl rta kazánt.
Ugy hogy következő honapra uresre kell szivnom a tankjaimat.
És akkor indulhat a kóstolás.
Nekem a Jericho frissen jön be és beérve min 1 hónap és úgy ha rá van keverve,mert sztem túl édes és sok am,igaz 50/50-es alapal keverek mindent is
Lentini’s-szel én is szemeztem. Majd írj róla.
1 naposan “érlelve” tetszik az illatva. Szilvás húsos csemefe pipadohány
Pozitív csalódás még illatra, ízre (nyalva) a Tobacco Yuco, és a French Pipe. Mindkettő “csemegés” vastag pipadohány.
A Signature1000 és a Latakia meg valóban hamutál. Kíváncsi leszek, vastagodik-e az ízük (ezt nem tudom kifejezni máshogyan), érlelés után. 3.5 százalékban kevertem