Azhadból a Black cherryt szlopálom.Két hónaposan már határozottan jó!Nem cseresznye dominál mint eleinte.
Annyi féle dohányos aroma létezik, hogy azt érzem full a szerencsén múlik, hogy rátalálok arra, amit egész nap szivatónak érzek.
Egy amatőr kérdés. Léteznek olyan boltok vagy helyek, ahol az aromákat legalább egy szaglintás erejéig összehasonlíthatja az ember?!
Sok rossz próba mehet lefolyóba.
Journey discovery sorozattal talán annyira nem lő mellé az ember, de abból is van vagy ezer fajta.
Üdvözlünk Magyarországon
Itt sajnos nincs olyan vapershop ahol tudnád próbálni,vagyis én nem tudok.
Ezeket mindenkinek végig kell járnia,ami nekem jó az neked lehet nem ízlik
Jobb híján vannak itt is dohányos aromakkal foglalkozó topicok. Rákeresőzöl, átolvasgatni jó, aztán valamit hátha segít.
Az olvasás már megwót. De ízlések és pofonok nagyon különbözhetnek. Sőt…
… még ha azt a fajta ízvilágot meg is találom egy terméknél, amit keeesek. Bontás után lehet minden előzetes reményem megy a qkába, mert messze nem az, amit várok. Azért 1-1 szaglintás is lehet kiindulási alap. Ha azon valami elvérzik, akkor gondolom bekeverve is el fog.
(de lehet dohányos aroma vonalon ez teljesen más)…
Más…a legjobb kivonatok 75 százalékának alig van illata, eleve ott kezdődik a problem az a kicsi illat is többnyire halvány ázott dohány…
Ajjaj. Hosszú út lesz ez.
Hosszú, de kis odafigyeléssel, utánajárással Neked pl. rövidebb lehet az enyémnél…
Az,hogy jó illata van egy aromának,az nem garancia a jó ízre.Illetve fordítva is igaz ez.Kiindulási alapnak,jó,ha olyat veszel amihez sok pozitív értékelés van(de ez se 100%-os garancia)
Úgy legyen. Azért annál drágábbak ezek, hogy próbaképpen polc sarkába vagy a lefolyóba kössenek ki.
Sajnos nincs igazad. Én már ilyen alapon csalódtam negatívan meg pozitívan is. Nem ér a szaglás semmit
Ez jól hangzik.
Sokba fog fájni a kisérletezgetés…
No de sebaj. Talán nem sok szívhatatlanba futok bele.
Újdonságból sose keverd be az egészet. Akár csereberélgetni is lehet a maradék aromákat.
Azt semmiképp. Kezdetben mentek a 30ml-ek. 5-ből 4 egész jó is lett. Ez így nem hangzik annyira szarul. Javarészt kedvelt (és nem túl különleges) gyümölcsös ízek.
Van elég anyag most. De ha a vásárlást nézzük, akkor 5ből 1 kuka az 20% bukó.
És akkor nem dohányos aromákról volt szó, ahol azért lesznek elvárások. Nehezebb lesz megtalálni. 10 mles keverések jönnek.
(Azt meg már minek is, mi?)
Nem olvastam végig minden hozzászólást,tehát lehet volt már róla szó. Ebben az esetben bocsi. Nekem a dohányosok közül a La Tabaccheria-Mata fina-ja volt legközelebb az analóghoz,annak idején. Első szaglásra borzalom volt. Konkrétan döglött hal szag. Első pár slukk szintén borzalmas, de utána annyira megtetszett,hogy heteken keresztül csak azt szívtam. Ha kihagytam,pár hétig,akkor mindig újra kellett kezdeni a barátkozást. Nálam magasan verte a klasszikus “analóghoz hasonló” aromákat.
Tehát a Mata az egy halfajta, az olasz tengerekben honos, a Fina meg egyértelműen jelzi az állapotát…
Viccen kívül, tudod hasonlítani valamihez? Tisztán dohánykivonat?
A kezdeti kellemetlen pár slukk után,határozottan analóg dohány íz. Számomra olyan szinten,hogy még szinte az analógra jellemző ,állandóan hiányolt,égett ízt is éreztem benne. Nem volt az a számomra ismert “dohányos aromák” édeskés íze sehol. Nekem nagyban segített az átállásban. De természetesen ez csak az én véleményem.
Nekem a Blendfeel Mata Fina-hoz volt szerencsém.Kicsit savanykás,fűszeres cucc emlékeim szerint.Szivaros inkább mint cigis.